Η Ρομαντική Βάπτιση Της Θεοδώρας

1630

Σήμερα, θα μοιραστούμε μαζί σας την βάπτιση της μικρής Θεοδώρας. 

Η βάπτιση πραγματοποιηθήκε στις 18 Αυγούστου 2019 στον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχέρνας στο Μύρκινος Σερρών. Η μικρή πήρα το όνομα της γιαγιάς της μητέρα του μπαμπά της.

Οι γονείς της μικρής, Ανέστης Μαυρουδάκης και Ουρανία Χατζηευστρατίου φανερά συγκινημένοι έλαμπαν από ευτυχία αντικρίζοντας την μικρή κόρη της στην πιο ξεχωριστή της στιγμή.

Το ραντεβού δόθηκε στις 19:00 και όλοι οι αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού βρισκόταν εκεί, ώστε να τιμήσουν την μικρή Θεοδώρα στην πιο λαμπερή της ημέρα.

Νονοί της μικρής ήταν ο Σταύρος Βούβουνος και η Ευαγγελία Θολιώτη. Η σχέση των δύο γυναικών, της μητέρας και της νονάς είναι αδερφική, όπως την χαρακτηρίζουν και οι ίδιες. Καθώς τις ενώνει μία χρόνια φιλία. Έτσι, η σχέση τους επισφραγίστηκε με τον πιο δυνατό τρόπο! Η ίδια η Ευαγγελία, έλαμπε από ευτυχία για την μεγάλη τιμή που της έκανε η φίλη της να γίνει η πνευματική μητέρα της μικρής Θεοδώρας.

Η οργάνωση του μυστηρίου 

Το στολισμό ανέλαβε το Wedding Memory Μαριάννα που οργάνωσε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τον στολισμό της βάπτισης. Τα βαπτιστικά ρούχα της μικρής πρωταγωνίστριας ήταν από το κατάστημα Κερατίδης. Ο βαπτιστικός σταυρός ήταν από το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας ” Χατζηδημητρίου Στέφανος “. Μοναδικές λεπτομέρειες και αισθητική για το πρώτο κόσμημα της μικρής.

Τα γλυκά και τα κεράσματα των καλεσμένων ήταν από τον Γατιδη. Τις μπομπονιέρες επιμελήθηκε με πολύ αγάπη η μαμά της μικρής! Χαρίζοντας στους καλεσμένους το πιο όμορφο αναμνηστικό. Την ημέρα απαθανάτισε με τον φακό του το Fotoklik και ”σφράγισε” για πάντα την πιο ευτυχισμένη ημέρα της οικογένειας.

Τα λόγια της μητέρας

Η Ουρανία μας εκμυστηρεύτηκε: <<Αυτό που θα θυμάμαι για πάντα από την βάπτιση της μικρής μου θα είναι ο κόσμος που μας έκανε την ιδιαίτερη τιμή να είναι δίπλα μας σε μια τόσο όμορφη στιγμή… Την μικρή μας Θεοδώρα που ήταν όλο γελάκια και χαρές και ότι πλέον αυτή η σχέση επισφραγίσθηκε με αυτό τον πιο μοναδικό τρόπο. Τέλος, το παιδί μου έχει για νονούς δύο ξεχωριστούς ανθρώπους που το λατρεύουν και πιστεύω πως αυτό είναι και το κυριότερο!

Θα συμβούλευα κάθε μητέρα να ενημερώνεται από την σελίδα σας η οποία με τα άρθρα που ανεβάζετε κατά καιρούς θα τις βοηθήσει να οργανώσουν μια βάπτιση όπως την έχουν ονειρευτεί. Και το κυριότερο να το ζήσουν και να χαρούν την κάθε στιγμή με την οικογένεια τους.>>

Η έμπνευση από το “Ogamosmas.gr” 

Ενημερωνόμουν με τα τόσο όμορφα άρθρα που ανεβάζετε κατά καιρούς και τα οποία συντέλεσαν και στην υλοποίηση της οργάνωσης της βάπτισης της μικρής μας. Προτείνω ανεπιφύλακτα με κλειστά μάτια το ” ogamosmas. gr”!

Θεοδώρα, η συντακτική ομάδα του ogamosmas.gr, σου ευχόμαστε να είσαι καλοφώτιστη και να έχεις μια ζωή παραμυθένια όπως και η βάπτισή σου!

Το αφιέρωμα βάπτισης του παιδιού σου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη οικογενειακή σου στιγμή, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr