Ο Μοντέρνος Φθινοπωρινός Γάμος Του Γιώργου και Της Έλενας στις Σέρρες

358

Η σημερινή παρουσίαση θα μας διηγηθεί μια όμορφη ιστορία αγάπης, με τον Γιώργο και την Έλενα να ενώνονται για πάντα σε έναν φθινοπωρινό γάμο!Φθινοπωρινός Γάμος 

Η Χριστίνα Παπαφράγκου και το Studio Fotoγραφίας καταγράφει μέσα από τον φωτογραφικό του φακό μοναδικά στιγμιότυπα, τόσο από τον γάμο του ζευγαριού όσο και από την prewedding αλλά και την next day φωτογράφιση των δυο, σε μια ρομαντική βαρκάδα με φόντο τα χρώματα του δειλινού.Φθινοπωρινός Γάμος

Η Έλενα μοιράζεται μαζί μας: “Γνωριζόμασταν από παιδιά, μέναμε στην ίδια γειτονιά. Η σχέση δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2019, εντελώς φυσικά και αβίαστα.”

“Η πρόταση γάμου έγινε το καλοκαίρι του 2020. Ο Γιώργος με πήγε ένα απόγευμα στην αγορά και με έβαλε να διαλέξω μονόπετρο.” Μετά από δύο χρόνια, στις 10.09.2022, πραγματοποιήθηκε ο γάμος τους στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σερρών.

Η ημέρα του γάμουΦθινοπωρινός Γάμος

“Αυτό που θα θυμάμαι για πάντα είναι το πόσο όμορφα ήταν όλα και πόσο ωραία περάσαμε!” μας είπε η νύφη.

Το μυστήριοΦθινοπωρινός Γάμος 

Η διακόσμηση της εκκλησίας βασίστηκε σε ρομαντικές συνθέσεις από κάλλες και shimmer λεπτομέρειες από την Wedding Memory Μαριάννα. Στο προαύλιο ένα elegant dessert table, λευκά επιδαπέδια φανάρια και γυάλινα σφαιρικά βάζα στα περβάζια του ναού στολισμένα με λευκά κεριά, δημιούργησαν ένα φαντασμαγορικό σκηνικό!

Το λευκό χρώμα πρωταγωνιστούσε τόσο στον στολισμό της εκκλησίας όσο και στην ανθοδέσμη της νύφης. Η Έλενα έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ μέσα στο λαμπερό bustier style νυφικό φόρεμα, από τον οίκο νυφικών Fashion Brides. Σε Α γραμμή , όλο από glitter και ένα θηλυκό ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς, ολοκληρωνόταν ως νυφική εμφάνιση με μια υπέροχη μακριά ουρά!

Κουμπάροι έγιναν ο Θοδωρής, παιδικός φίλος της Έλενας, και η Βάσω.

Η Δεξίωση

Το ευτυχισμένο ζευγάρι γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την επισημοποίηση της σχέσης του, χαρίζοντας στους φίλους και συγγενείς μια αξέχαστη βραδιά! Η ολόλευκη γαμήλια τούρτα, διακοσμημένη με μινιατούρες και ασημί κορδέλα, έκλεψε τις εντυπώσεις των καλεσμένων.

Next day φωτογράφιση

Σε ένα παραμυθένιο τοπίο αποφασίζουν η Έλενα και ο Γιώργος να πραγματοποιήσουν την πιο υπέροχη next day φωτογράφηση! Με ρομαντική διάθεση και παραμυθένιες πινελιές το ζευγάρι  χάραξε στις φωτογραφίες την πιο σημαντική του ημέρα!

“Θα συμβούλευα κάθε μέλλουσα νύφη, την ημέρα του γάμου της να τα αφήσει όλα πίσω της και να το ευχαριστηθεί όσο περισσότερο γίνεται.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ο Exclusive οδηγός ogamosmas.gr μας έδωσε έμπνευση.”

Ο gamosmas σας εύχεται αυτή η μέρα να είναι η αρχή μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας και ευημερίας που θα σας συνοδεύει για πάντα!

The Wedding Professionals

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις Ο Chic Παραδοσιακός Γάμος Του Γιώργου Και Της Άννας Στις Σέρρες,Ο Πανέμορφος Ανοιξιάτικος Γάμος Της Χρύσας Και Του Μανώλη,Ο Υπέροχος Φθινοπωρινός Γάμος Της Ηλιάνας Και Του Χρήστου

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr

Μην ξεχάσεις να δεις υπέροχες προτάσεις κοσμημάτων στο Best Wishes!