Κόσμημα Χατζηγεωργίου

5761

Το Κόσμημα Χατζηγεωργίου διαθέτει τις πιο σύγχρονες προτάσεις κοσμημάτων 

Λεπτομέρειες που αγγίζουν την τελειότητα, μοναδικές γραμμές και κομψότητα σε κάθε κόσμημα. Στόχος τους, είναι κάθε ζευγάρι να μπορεί να επιλέξει το κόσμημα που επιθυμεί.

Βέρες 

Το πιο συμβολικό δαχτυλίδι στην ζωή κάθε ζευγαριού. Καθώς αντιπροσωπεύει την ένωση δύο ανθρώπων. Συνδυασμοί υλικών, αποχρώσεις και σχέδια που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.

Μονόπετρο

Κάθε πρόταση γάμου συνοδεύεται και με το πιο λαμπερό μονόπετρο. Η επιλογή σας θα πρέπει να ξεχωρίζει και να αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της αγαπημένης σας. Ασήμι, χρυσός και διαμάντια είναι κάποια από τα στοιχεία που κάθε γυναίκα αγαπά.

Βαπτιστικός σταυρός – παιδικό κόσμημα

Το πρώτο κόσμημα του παιδιού σας είναι σημαντικό. Φυλαχτά, καρφίτσες και φυσικά ο βαπτιστικός σταυρός συμπληρώνει την συλλογή. Ο βαπτιστικός σταυρός αποτελεί το πιο συμβολικό κόσμημα. Μοναδικό και ξεχωριστό καθώς θα το συντροφεύει για μια ζωή!

Το Κόσμημα Χατζηγεωργίου είναι δεύτερης γενιάς κοσμηματοπωλείο και διατηρεί την ποιότητα του αναλλοίωτη στο χρόνο. Διαχρονικές και σύγχρονες επιλογές που κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει αναβαθμίζοντας το στυλ και τις εμφανίσεις της.

FACEBOOK: Κόσμημα Χατζηγεωργίου
INSTAGRAM: kosmima_xatzigeorgiou
LOCATION: Ερμού 80, Σέρρες
Τηλ.: 2321 020 598