Αυτά τα ρολόγια οι περισσότεροι δεν τα βγάζουν από το χέρι τους και ο λόγος είναι η ξεχωριστή και ιδιαίτερη εμφάνισή τους.

Η αίσθηση του χρόνου είναι απαραίτητη στην καθημερινότητά μας. Αυτός είναι ένας από τους λόγους, που το ρολόι είναι ένα από τα πιο απαραίτητα γυναικεία αλλά και ανδρικά κοσμήματα.

Τα μικρά ρολόγια, που μοιάζουν με βραχιόλια μπορείτε να τα φοράτε από το πρωί, μέχρι το βράδυ. Αντίθετα, τα μεγάλα δεν ενδείκνυνται για τις επίσημες, βραδινές σας εξόδους, καθώς έχουν casual look.

Αν θέλετε, λοιπόν, να επενδύσετε σε ένα ρολόι ως δώρο για τους μελλοντικούς κουμπάρους σας, σκεφτείτε αν θα το φορούν όλη ημέρα και μετά κάντε την αγορά σας. Ανάλογα με το στιλ τους, επιλέξτε με λουράκι ή με bracelet. Βρείτε το ιδανικό για εκείνους μέσα από τις παρακάτω 6+1 καλύτερες συλλογές ρολογιών του Κοσμηματοπωλείου Αντώνης και Νίκος Μακινατζής.

Συλλογή Ρολογιών | Κόσμημα Αντώνης & Νίκος Μακινατζής
Συλλογή Ρολογιών | Κόσμημα Αντώνης & Νίκος Μακινατζής
Συλλογή Ρολογιών | Κόσμημα Αντώνης & Νίκος Μακινατζής

Lee Cooper

Τα αξεσουάρ της Lee Cooper είναι γνωστά για το μοντέρνο design, που χαρακτηρίζει τη λονδρέζικη εταιρεία. Τα ρολόγια είναι φτιαγμένα από ποιοτικά υλικά, ιδανικά για άνδρες που έχουν casual στυλ και αναζητούν διαχρονικά κομμάτια, που θα τους κάνουν να ξεχωρίζουν.

Quantum

Η γνωστή μάρκα ρολογιών QUANTUM προσφέρει μία μεγάλη γκάμα ανδρικών και γυναικείων ρολογιών καθώς και ρολόγια χειρός, χρονογράφους σε μοναδικές τιμές.

Michael Kors

Τα ρολόγια Michael Kors διακρίνονται για τον πολυτελή και ταυτόχρονα κομψό σχεδιασμό τους, εμπνευσμένα από το luxury lifestyle των jet setters. Ρολόγια με iconic design και λουράκια ή μπρασελέ σε υπέροχα χρώματα συνοδεύουν ιδανικά τις εμφανίσεις σε κάθε περίσταση. Η γυναικεία συλλογή χαρακτηρίζεται για το μοντέρνο design δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και επιλέγοντας φίνα δερμάτινα λουράκια στα must χρώματα της σεζόν, είτε λαμπερά μπρασελέ σε gold, silver ή rose gold tone αλλά και σε υπέροχους δίχρωμους συνδυασμούς διακοσμημένα συχνά, με λαμπερά pave κρύσταλλα. Η ανδρική συλλογή ρολογιών συνδυάζει τη διαχρονική κομψότητα με δυναμικό design για ένα άνετο αρρενωπό style.

OOZOO

Τα ρολόγια OOZOO είναι αντικείμενα μόδας με κάθε έννοια της λέξης. Για την OOZOO η μόδα έχει τον πρώτο λόγο, αρκεί να είναι προσιτή, μοντέρνα και υψηλής ποιότητας. Απευθύνονται σε γυναίκες και άνδρες που λατρεύουν τη μόδα και το urban στυλ.

GUESS Watches 

Guess watches: συνδυάζοντας άνεση, στυλ και γοητεία, η Guess προσδίδει υψηλή αισθητική στα ρολόγια της, δημιουργώντας στυλάτα αποτελέσματα.

GC (Guess Collection)

Ρολόγια Guess Collection. Ένα εκλεκτό δώρο, μια φανταστική επιλογή για να συνοδεύει τις εμφανίσεις σας, το απόλυτο ρολόι αποκλειστικά από την collection της επώνυμης εταιρείας Guess.

Guess Connect

Ένα κομψό, μοντέρνο έξυπνο ρολόι σχεδιασμένο για άντρες και γυναίκες με την τεχνολογία της Martian.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συλλογές σε ρολόγια, του καταστήματος Κοσμημάτων Αντώνης & Νίκος Μακινατζής μπορείτε να το επισκεφθείτε επί της οδού Βενιζέλου Ελευθερίου 3 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 25634.