Μας δίνουν ιδέες για το επόμενο χτένισμά μας, με ένα στυλ που θα ξεχωρίσει.

Τα hairstyles του 2017 είχαν πολλές μπούκλες και ακόμα περισσότερα updos και κοτσίδες. Και φυσικά, δεν έλειψαν τα ρομαντικά updos αλλά και rock πιασίματα, που οι αναγνώστριες του ogamosmas.gr είδαν, λάτρεψαν, αγάπησαν και ψήφισαν ως τα καλύτερα.

Νυφική πλεξούδα με άνθη

Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη

Πρόκειται για μία υπέροχη νυφική πλεξούδα, με ιδιαίτερο στυλ και πιάσιμο από τα μαγικά χέρια της Ντίνας Βραμπάκης στολισμένη με άνθη κατά μήκος. Ιδανική επιλογή για κάθε νύφη, που θέλει να ξεχωρίζει.

Ροκ χτένισμα

Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη

Πρόκειται για ένα μοναδικό βραδινό, ρομαντικό χτένισμα, με ροκ διάθεση και λεπτομέρεις που κάνουν τη διαφορά, ιδανικό για κοπέλες νεαρής ηλικίας.

Ρομαντικό χτένισμα

Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη

Ανάλαφρες μπούκλες, ελαφρύ πιάσιμο ψηλά, αφέλεις και όμορφα ανθάκια συνθέτουν αυτό το πολύ ρομαντικό χτένισμα που κάθε κοπέλα θα ονειρευόταν για την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής της.

Chic updo

Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη

Πρόκειται για τον πιο σικ κότσο updo που είδαμε και πραγματικά δεν θα μπορούσαμε να μην λατρέψουμε. Ιδιαίτερη τεχνική και πιάσιμο με λεπτομέρειες που εντυπωσιάζουν.

Vintage χτένισμα

Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη

Ανάλαφρες χαμηλές μπούκλες, χρυσό στεφανάκι διακοσμημένο με φύλλα χρυσού και ελαφρύ πιάσιμο στο πλάι, συνθέτουν το πιο vintage χτένισμα της περσινής σεζόν.

Like princess

Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη

Το πώς θα χτενίσουμε τα μαλλιά μας την ημέρα του γάμου μας είναι κάτι που θεωρούμε σημαντικό για την ανάδειξη της ομορφιάς μας. Η διαδικασία επιλογής νυφικού χτενίσματος χρειάζεται ψάξιμο και αρκετές δοκιμές. Αυτό, λοιπόν, είναι το ιδανικό στιλ μαλλιών για τις γυναίκες που επιθυμούν να νιώσουν ξεχωριστές την ημέρα του γάμου τους! Μία πολύ ωραία ιδέα για όλες τις εποχές του χρόνου!

Χτενίσματα που επέλεξαν οι νύφες του ogamosmas.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επόμενο ραντεβού σου, μπορείς να επισκεφθείς τις Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη επί της οδού Δημ. Σπυρίδη 10 ή να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά στο 23210 58474.