Φτιάξε Μόνη Σου Διακοσμητικά Για Τα Χριστούγεννα!

1025

Ήδη τα μαγαζιά έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα και εσύ ψάχνεις ακόμη κάτι δημιουργικό για τη διακόσμηση σπιτιού; 

Πάντα στις γιορτές μας πιάνει μια δημιουργική μανία, ώστε να καταφέρουμε να έχουμε το πιο όμορφα διακοσμημένο σπίτι.

Και μιας και τα καταστήματα γύρω μας, με τον στολισμό τους, μας προτρέπουν να ξεκινήσουμε να ψάχνουμε νέες ιδέες, είπαμε να ξεκινήσουμε το ψάξιμο και εμείς!

Μετά από αρκετές ώρες και εφόσον είδαμε πολλές προτάσεις για στολίδια, βρήκαμε το ιδανικό.

DIY: Πώς να φτιάξεις χριστουγεννιάτικο κηροπήγιο!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να δούμε τι θα χρειαστούμε για αυτή την υπέροχη πρόταση, που θα λατρέψετε όλες!

Το πρώτο πράγμα, που θα πρέπει να κάνεις είναι να προμηθευτείς κολονάτα ποτήρια, με σχετικά μεγάλο στόμιο.

Διακοσμητικά
Διακοσμητικά για τα Χριστούγεννα

Για να ξεκινήσεις κόψε ένα κομμάτι χαρτόνι, ακριβώς στο μέγεθος που έχει το άνοιγμα του ποτηριού. Πολύ απλά θα πρέπει να γυρίσεις ανάποδα το ποτήρι πάνω στο χαρτόνι και να σχεδιάσεις το περίγραμμα.

Διακοσμητικά
Διακοσμητικά για τα Χριστούγεννα

Στη συνέχεια, βάλε μέσα στο ποτήρι μερικές κουταλιές τις σούπας τεχνητό χιόνι. Αν θέλεις μπορείς ν χρησιμοποιήσεις το glitter, είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Διακοσμητικά
Διακοσμητικά για τα Χριστούγεννα

Έπειτα, θα πρέπει να αγοράσεις μικρά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που σου αρέσουν, όπως δεντράκια, ελάφια ή και Άγιο Βασίλη και να τα κολλήσεις καλά επάνω στο κυκλικό χαρτόνι που έκοψες. Επιπλέον θυμήσου να τρίψεις γύρω γύρω το χαρτόνι ώστε να γίνει κυκλικό.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να γυρίσεις ανάποδα το ποτήρι σου και να στερεώσεις επάνω του ένα κερί και το κηροπήγιο είναι έτοιμο!

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όμως, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντί για τα ποτήρια υπέροχα βαζάκια σε όποιο μέγεθος επιθυμείς.

Με την μόνη διαφορά ότι θα κολλήσεις τα διακοσμητικά στο καπάκι του βάζου που θα έχεις επιλέξει και έπειτα θα το βάψεις εξωτερικά ασημί, ώστε να ταιριάζει με την όλη ιδέα και να μην υπάρχουν αντιθέσεις.

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και το Να πού βρίσκεται το υψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου!