Ζαχαροπλαστεία & Catering

Η επιλογή των γλυκών γάμου, της γαμήλιας τούρτας καθώς και του γαμήλιου catering είναι από τις σημαντικότερες αποφάσεις. Που πρέπει να λάβει ένα υποψήφιο ζευγάρι για την οργάνωση του γάμου του.

Cupcakes, cakepops, μπισκότα με ζαχαρόπαστα, γλυκά, γαμήλια τούρτα, finger & street food και πολλά ακόμη είναι κάποιες από τις ιδέες που επιλέγουν τα σύγχρονα ζευγάρια.

Ιδίως όταν πρόκειται για τη γαμήλια τούρτα, η οποία είναι ένα από τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα θέματα κάθε γάμου, τότε οι επιλογές και τα γούστα είναι αμέτρητες.

Η αλήθεια είναι πως, για την τούρτα του γάμου σου πρέπει να σκεφτείς χίλια δύο πράγματα. Από το μέγεθος μέχρι τη γεύση, την όψη, την υφή και τη θεματολογία. Ευτυχώς οι επιλογές είναι πολλές σε όλες τις περιπτώσεις. Η συμβουλή μας είναι να φανταστείς αν ήσουν καλεσμένη, τι θα σου άρεσε να απολαύσεις σε μία τούρτα.

Επιλεγμένα Ζαχαροπλαστεία & Catering

Στη στήλη μας αυτή θα βρεις επιλεγμένους επαγγελματίες από τον τομέα των ζαχαροπλαστείων και του catering. Για να επιλέξεις την ιδανική πρόταση για εσένα. Με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Πρόκειται για επαγγελματίες οι οποίοι με το μεράκι, τον σεβασμό & την αγάπη για αυτό που κάνουν, αναλαμβάνουν να συνοδέψουν πάντα τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Τον γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας με τις ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις τους.

Φρέσκα υλικά, αγνές πρώτες ύλες και αξεπέραστοι συνδυασμοί συστατικών και γεύσεων είναι μερικά από τα μυστικά. Που τους έχουν κατατάξει στην κορυφή των επιλογών των ζευγαριών μας.

Αναζητήστε την ιδανική επιλογή για εσάς και δημιουργήστε το μενού και τα γλυκά εδέσματα που είχατε φανταστεί για το γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας.