Καλλυντικά Αμπαλάκης

3442

Τα Καλλυντικά Αμπαλάκης φροντίζουν για την προετοιμασία κάθε υποψήφιας νύφης

Ερχόμενη στο κατάστημα θα ανακαλύψεις τα πιο σύγχρονα προϊόντα ομορφιάς για την πιο λαμπερή στιγμή της ζωής σου.

Προϊόντα, που θα αναζωογονήσουν σε βάθος την επιδερμίδα σου και θα δώσουν λάμψη και φως σε όλα τα σημεία. Πρόσωπο, σώμα, hair style αλλά και manicure, pedicure με τα πιο σύγχρονα προϊόντα, κάνοντας την καλύτερη προετοιμασία για το πιο αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Εδώ θα ανακαλύψεις: 
  • Προϊόντα για την περιποίηση του  Προσώπου (κρέμες, μάσκες)
  • Προϊόντα για την περιποίηση του Σώματος (peeling, λοσιόν)
  • Προϊόντα make up (τα μεγαλύτερα brand για το πιο άρτιο αποτέλεσμα)
  • Προϊόντα για τα μαλλιά (βαφές & αξεσουάρ, που θα δώσουν λάμψη, αλλά και επαγγελματικό εξοπλισμό)
  • Προϊόντα για το τέλειο manicure & pedicure (καθώς όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σου)

Τα Καλλυντικά Αμπαλάκης δημιουργήθηκαν το 1980. Και από τότε έως και σήμερα είναι ο ιδανικός χώρος ομορφιάς για κάθε σύγχρονη γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της και θέλει να λάμπει σε κάθε στιγμή της ζωής της.

Βασισμένοι στην καθημερινή εξατομικευμένη επαφή με τους πελάτες και την ικανοποίηση των προσωπικών αναγκών τους για αγορά ποιοτικών προϊόντων, πρωτοπορούν διαθέτοντας προϊόντα αισθητικής τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς. Ένα ευρύ φάσμα επιλογών σε προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης, από τις μεγαλύτερες και επώνυμες εταιρίες καλλυντικών.

Προϊόντα ομορφιάς για κάθε στιγμή της ημέρας 

Το κατάστημα αποτελεί τον παράδεισο της ομορφιάς για κάθε γυναίκα, κάθε ηλικίας. Στο ίδιο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επώνυμες εταιρίες σε πολύ προσιτές τιμές. Καθώς και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε επαγγελματία στο χώρο της ομορφιάς.

Επαγγελματικά εργαλεία για το τέλειο αποτέλεσμα 

Στον τομέα της αισθητικής διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία. Υλικά και μηχανήματα για κάθε επαγγελματία. Όπως επίσης μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα μακιγιάζ, κρέμες προσώπου, είδη περιποίησης προσώπου. Αλλά και σώματος καθώς και κεριά αποτρίχωσης, κεριέρες αλλά και κρέμες σώματος (ενυδάτωσης και αδυνατίσματος).

Όλος ο κόσμος της ομορφιάς στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης! Κάνε την επίσκεψη σου άμεσα και θα ανακαλύψεις τα προϊόντα που αναζητούσες, τα οποία θα σου δώσουν τόνωση και λάμψη.

FACEBOOK: Καλλυντικά Αμπαλάκης
LOCATION: Γ. Παπανδρέου 20, Σέρρες
Τηλ: (+30) 23210 63687