Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides

0
3832

Οι Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides είναι εδώ με τα πιο υπέροχα νυφικά φορέματα 

Το κατάστημα νυφικών Fashion Brides βρίσκεται στο πλευρό κάθε νύφης στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής της. Kαθώς η επιλογή του νυφικού δεν είναι μία απλή διαδικασία.

Ωστόσο, όμως, απαιτεί χρόνο και κάποιον που με αγάπη για το αντικείμενο θα τη βοηθήσει να επιλέξει αυτό ακριβώς που της ταιριάζει. Η υπεύθυνη του καταστήματος, Μαρία Χατζοπούλου, διαθέτει την πλήρη εξειδίκευση στο χώρο των νυφικών. Και είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα σας βοηθήσει να βρείτε το νυφικών των ονείρων σας.

Ότι αναζητά μία υποψήφια νύφη 

Το κατάστημα Fashion Brides βρίσκεται στο χώρο της μόδας του νυφικού από το 2000 και ασχολείται με το χονδρικό εμπόριο νυφικών ευρωπαϊκών οίκων μόδας σε Ελλάδα αλλά και Κύπρο. Το 2011  δραστηριοποιήθηκε και στον τομέα παροχής υπηρεσιών απευθείας προς τις υποψήφιες νύφες. Με τη δημιουργία ενός άνετου και φιλόξενου χώρου όπου οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επιλέξουν το νυφικό των ονείρων τους από collections επώνυμων οίκων, κάνοντας την εμφάνισή τους μοναδική. Τα νυφικά διακρίνονται για το υψηλό αισθητικά ύφος τους. Την άριστη εφαρμογή τους και την εξαιρετική ποιότητα των υλικών τους. Ώστε να ικανοποιούν απόλυτα τις καλαίσθητες απαιτήσεις κάθε υποψήφιας νύφης που διαθέτει άποψη και έντονη προσωπικότητα.

Τα κομμάτια είναι επιλεγμένα με πολύ μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Ώστε να αντιπροσωπεύουν κάθε νέα γυναίκα που επιλέγει να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της. Μάλιστα, μία νέα και ολοκληρωμένη exclusive σειρά θα καλύψει και τις προσδοκίες της πιο απαιτητικής νύφης.  Έτσι, ανάλογα με τον χαρακτήρα, το στιλ και τα χαρακτηριστικά της κάθε υποψήφιας μπορούν να δημιουργήσουν από το μηδέν το νυφικό των ονείρων της custom made, μόνο για αυτή. Ακόμα και αν δεν έχετε βρει αυτό που σας ταιριάζει αφεθείτε στα χέρια των ειδικών. Με τις γνώσεις και την εμπειρία τους θα σας καθοδηγήσουν προς τη σωστή επιλογή για ένα παραμυθένιο νυφικό που όλοι θα θυμούνται.

WEBSITE: www.fashionbrides.gr
FACEBOOK: Fashion Brides
LOCATION: Μεραρχίας 119, Σέρρες
Φαξ: 23210 65096
Τηλ: (+30) 23210 65096
Τηλ: (+30) 23210 55949