Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides

0
4048

Ο οίκος νυφικών Fashion Brides εμπνέουν κάθε νύφη με δημιουργίες που αποπνέουν αέρα πολυτέλειας

Ο οίκος νυφικών Fashion Brides, δημιουργήθηκε με μεγάλη αγάπη για να πραγματοποιήσει τα όνειρα κάθε υποψήφιας νύφης.

Χειροποίητες δαντέλες, πολύτιμα υφάσματα, υψηλή ραπτική, άψογο στυλ και η άριστη εφαρμογή, συνθέτουν τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά των πολυτελών νυφικών.

Η μακρά παρουσία στο χώρο του χονδρικού εμπορίου νυφικών και η διαρκής ενημέρωσή μας για τις διεθνείς τάσεις της μόδας, με τακτικές επισκέψεις στις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού μας κατατάσσουν στην πρώτη θέση.

Ότι αναζητά κάθε υποψήφια νύφη 

Επιπλέον, η πολυετής εμπειρία μας και η σημασία στη λεπτομέρεια που μας διακρίνει, μας επιτρέπουν να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε νύφη. Ώστε να την βοηθήσουμε να επιλέξει το νυφικό των ονείρων της. Το νυφικό που θα δώσει ξεχωριστή λάμψη στην ευτυχία της κατά την διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης ημέρας.

Επειδή πιστεύουμε πως κάθε υποψήφια νύφη είναι και μία ξεχωριστή προσωπικότητα στη Fashion Brides, εκτός της δυνατότητας να επιλέξει το ιδανικό νυφικό για εκείνη μέσα από μία μεγάλη συλλογή σας παρέχουμε και την υπηρεσία custom made. Δηλαδή, τη δυνατότητα να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε μαζί μας ένα ιδιαίτερο και μοναδικό νυφικό αποκλειστικά για εσάς που θα αποτυπώνει όσα έχετε ονειρευτεί!

Η άριστη εφαρμογή τους και την εξαιρετική ποιότητα των υλικών ικανοποιούν απόλυτα τις καλαίσθητες απαιτήσεις κάθε υποψήφιας νύφης που διαθέτει άποψη και έντονη προσωπικότητα.

Ζήστε την μοναδική εμπειρία της επιλογής του νυφικού των ονείρων σας μαζί μας!

WEBSITE: www.fashionbrides.gr
FACEBOOK: Fashion Brides
LOCATION: Μεραρχίας 119, Σέρρες
Φαξ: 23210 65096
Τηλ: (+30) 23210 65096
Τηλ: (+30) 23210 55949