Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides

7577

Ο οίκος νυφικών Fashion Brides δημιουργήθηκε με μεγάλη αγάπη, για να πραγματοποιήσει τα ευτυχισμένα όνειρα της κάθε νυφούλας.

Οι χειροποίητες δαντέλες, τα αισθησιακά και πολύτιμα υφάσματα, η υψηλή ραπτική, το άψογο στυλ και η άριστη εφαρμογή, συνθέτουν τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά των πολυτελών νυφικών του οίκου.

Η μακρά παρουσία της Fashion Brides στο χώρο του χονδρικού εμπορίου νυφικών, η διαρκής ενημέρωσή των υπευθύνων για τις διεθνείς τάσεις της μόδας, με τακτικές επισκέψεις στις μεγάλες εκθέσεις μόδας του εξωτερικού, η πολυετής εμπειρία και η σημασία στη λεπτομέρεια που τους διακρίνει, τους επιτρέπουν να βοηθήσουν την κάθε νύφη να επιλέξει το νυφικό των ονείρων της. Tο δικό της νυφικό που θα δώσει ξεχωριστή λάμψη στην ευτυχία της κατά την ιδιαίτερη και σημαντική ημέρα της ζωής της.

Κοινή πίστη αποτελεί πως όμορφη νύφη είναι η χαρούμενη νύφη. Γι’ αυτό στην Fashion Brides εκτός της δυνατότητας να επιλέξετε το ιδανικό νυφικό για εσάς μέσα από μία μεγάλη συλλογή νυφικών φορεμάτων διάσημων σχεδιαστών, σας παρέχουν και την υπηρεσία custom made. Δηλαδή, τη δυνατότητα να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε μαζί τους ένα ξεχωριστό νυφικό για εσάς. Ένα νυφικό που θα ενσαρκώνει όσα έχετε φανταστεί για τη σημαντική στιγμή του γάμου σας.

Ζήστε την μοναδική εμπειρία της επιλογής του νυφικού των ονείρων σας μαζί με τον οίκο νυφικών Fashion Brides.

WEBSITE: www.fashionbrides.gr
FACEBOOK: Fashion Brides
INSTAGRAM: fashion___brides
LOCATION: Μεραρχίας 119, Σέρρες
Φαξ: 23210 65096
Τηλ: (+30) 23210 65096
Τηλ: (+30) 23210 55949