Επικοινωνία

Από τη φύση μας, στο Ogamosmas.gr είμαστε καλοί ακροατές. Μας αρέσει η επικοινωνία μαζί σας. Και για αυτό θα ήταν πραγματικά μεγάλη χαρά μας να λάβουμε νέα, γνώμες, σκέψεις και κάθε τυχόν απορία σας! Κάθε απορία, κάθε αμφιβολία ή απλά κάθε σκέψη έχει θέση στην ομάδα επικοινωνίας του ogamosmas.gr. Είμαστε σε θέση να απαντήσουμε σε κάθε ερώτημά σας σχετικά με το Ogamosmas.gr ή τις πληροφορίες που αυτό σας παρέχει.

Επικοινωνία με νέους επαγγελματίες

Ως wedding marketing experts η δουλειά µας είναι να ακούμε και να αποκωδικοποιούµε τις ανάγκες σας. Δημιουργώντας τις ιδανικές λύσεις συνεργασίας αποκλειστικά για τον κάθε επαγγελματία, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε και να αφουγκραστούμε τις ανάγκες σας. Οι Wedding Marketing Experts μας είναι σε θέση να σας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για την επιχείρησή σας.

Επικοινωνία με νέα ζευγάρια

Επίσης, θα ήταν μεγάλη η χαρά μας να μιλήσουμε με κάθε νέο ζευγάρι, που επιθυμεί να δημιουργήσουμε το δικό του αποκλειστικό αφιέρωμα γάμου. Ένα άρθρο δημοσιευμένο στις σελίδες μας, από εμάς για εσάς με αγάπη. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, έτσι όπως τα μοιραστήκατε με τη συντακτική μας ομάδα.

Ας γνωριστούμε!

Contact Details

Ogamosmas.gr – BN Group Marketing 
29ης Ιουνίου 26, 62124 Σέρρες

(030) 23210-67008

Email: info@bngroup.gr 

About us

To Ogamosmas.gr είναι ο δικός σου Οδηγός Γάμου, Βάπτισης και “Νέοι Γονείς”. Προσφέρουμε τις πιο πρόσφατες ιδέες, λύσεις και προτάσεις επαγγελματιών ακριβώς όπως παρουσιάζονται παγκοσμίως.

Send us a message!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και στο site της bngroup.grεδώ.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ