ADVERTISE

2600

Όμιλος BN Group Marketing Agency

Η BN Group Marketing Agency απαρτίζεται από μία ομάδα ταλαντούχων γυναικών με εξειδίκευση στο Marketing, στρατηγικές ικανότητες και δημιουργική αγάπη για την περάτωση κάθε project.

Ogamosmas.gr & BN Group Marketing Agency

Το ogamosmas.gr τελεί υπό την αιγίδα της BN Group Marketing Agency, ενώ αποτελεί τον Exclusive Οδηγό Γάμου & Βάπτισης εδώ και 5 συναπτά έτη. Τον οποίο επισκέπτονται χιλιάδες γυναίκες από Ελλάδα και εξωτερικό με έμφαση τη Γερμανία, ώστε να ενημερωθούν γύρω από τον κόσμο του Wedding. Έχει καταφέρει να «κλέψει» την καρδιά της σύγχρονης νύφης, μητέρας και γυναίκας, που αγαπά τον εαυτό της και επιλέγει να νιώθει μέλος μίας μεγάλης γυναικείας κοινότητας.

Το Ogamosmas.gr με νούμερα

Μέχρι και σήμερα μετρούμε 2.500.000 προβολές σελίδας, 2,24 μέσο χρόνο παραμονής στη σελίδα μας αλλά και 50.000 fans στα social media. Το προφίλ των χρηστών μας είναι 25-45 ετών με καλαισθησία, φινέτσα και έμφαση στη λεπτομέρεια. Για αυτό και επιλέγουν επαγγελματίες μόνο με ποιοτικά χαρακτηριστικά χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στον προϋπολογισμό που πρόκειται να διαθέσουν.

Wedding Marketing για Επαγγελματίες Γάμου & Βάπτισης

Σύμφωνα με στατιστικά δεδομένα, ένα σύγχρονο ζευγάρι δαπανά κατά μέσο όρο 30.000€ στα πρώτα βήματα της ζωής του. Οι Wedding Marketing Τεχνικές μας είναι τα ιδανικά εργαλεία, που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά τους.

Η CO Founder του ogamosmas.gr Αποστολία Ελευθερίου δραστηριοποιείται στο χώρο του Marketing εδώ και 11 χρόνια. Έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 80 EditorialsPhoto Shootings και 5 τεύχη περιοδικού Γάμου & Βάπτισης. Με εντατική έρευνα, προσπάθεια και χρήση κατάλληλων Marketing Strategists. Σήμερα καταφέραμε να προσεγγίσουμε εξειδικευμένο κοινό (niche market) και συγκεκριμένα υποψήφια ζευγάρια και γονείς. Που κάνουν την έρευνά τους στο διαδίκτυο με στόχο την εύρεση των κατάλληλων επαγγελματιών γάμου και βάπτισης.

Συνεπώς, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως επεκτεινόμαστε γεωγραφικά και ενισχύουμε διαρκώς την παρουσία μας πανελλαδικά και ιδιαίτερα στους ομογενείς της Γερμανίας και των ευρύτερων χωρών.

Μέσα από το ogamosmas.gr ολόκληρη η ομάδα μας προσπαθεί καθημερινά, σε κάθε Wedding Marketing Campaign, να εξασφαλίζει στους αναγνώστες το πιο ποιοτικό υλικό, συνοδευόμενο με χρήσιμες συμβουλές και νέες ιδέες.

Συνεργασία με μία έμπειρη και δυναμική ομάδα

Έτσι, η Αποστολία Ελευθερίου είναι εκείνη που γεννά κάθε νέο προβληματισμό με στόχο την εξέλιξη στον τομέα του Wedding Marketing. Σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε επιλεγμένου επαγγελματία. Η Έλενα Κροκυδά προχωρά με την εύρεση των απαραίτητων μέσω και τεχνικών στον τομέα του marketing. Η Μαρία Αποστολοπούλου από τη σκοπιά και στο πλευρό κάθε επιλεγμένου επαγγελματία προτείνει την ιδανική πρόταση συνεργασίας σύμφωνα με τις ανάγκες του. Η Μαρία Πέργουλη βασιζόμενη στο SEO CONTENT δημιουργεί τα πιο φιλικά κείμενα για τις μηχανές αναζήτησης. Ενώ η Σουζάνα Μπαξεβανίδου ολοκληρώνει κάθε after sale service ανάγκη.

Με λίγα λόγια, οι άνθρωποι του ogamosmas.gr δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Κι αυτό είναι κάτι που δεν αναγνωρίζουν μόνο οι αναγνώστες. Αλλά και οι συνεργαζόμενοι επιλεγμένοι επαγγελματίες, που εντάσσονται στην κοινότητά μας.

Επιλεγμένοι Επαγγελματίες

Πρόκειται για μερικούς από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους vendors στη Β. Ελλάδα. Οι οποίοι μέσω του ogamosmas.gr έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν, με σωστές πρακτικές Marketing, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο υποψήφιο κοινό.

Εδώ, μπορείτε να δείτε τους επιλεγμένους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργαζόμαστε στους εξής τομείς:

Official Portfolio “Ogamosmas.gr”

Η στρατηγική μας

Η στρατηγική μας βασίζεται σε μία νέα φιλοσοφία Digital Marketing, το οποίο συμβάλλει αποτελεσματικά στην προσέλκυση νέων πελατών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω στοχευμένου περιεχομένου και ενεργειών.

Το Digital Marketing έχει αναδειχθεί ως η καταλληλότερη μέθοδος προσέγγισης νέων πελατών για τις επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλλουν online τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Με το Digital Marketing πετυχαίνουμε

 • 25% υψηλότερη απόδοση επένδυσης, σε σχέση με τις κλασικές Outbound Marketing μεθόδους
 • 61% χαμηλότερο κόστος για τη δημιουργία νέου lead/πιθανού πελάτη, σε σχέση με το Outbound Marketing.

Χάρη στο Digital Marketing, είμαστε σε θέση να μετατρέψουμε τους ανώνυμους επισκέπτες μιας εταιρείας σε πιστούς πελάτες, μέσω καθιερωμένων Marketing πρακτικών, σε συνδυασμό με μια οργανωμένη και συνολική στρατηγική, και με σύμμαχο τα πιο σύγχρονα εργαλεία Marketing Automation.

Σκοπός

Στόχο της στρατηγικής μας δεν αποτελεί απλώς η πώληση, αλλά η μετατροπή των επισκεπτών σε επαναλαμβανόμενους πελάτες, με υψηλά περιθώρια κέρδους και χαμηλότερο κόστος.

Πιο συγκεκριμένα, η στρατηγική μας έχει ως στόχο

 • Τη συλλογή ποιοτικών leads
 • Την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες
 • Τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της εταιρείας
 • Την ενδυνάμωση του ονόματός σας (branding)

Σημεία Υπεροχής

 • Προσεγγίζουμε εξειδικευμένο κοινό (niche market), υποψήφια ζευγάρια & γονείς
 • Επεκτεινόμαστε γεωγραφικά, Πανελλαδικά και ιδιαίτερα στους Ομογενείς της Γερμανίας και των ευρύτερων χωρών λόγω της δυναμικής του διαδικτύου και της κοινότητας του “Ogamosmas.gr”

Wedding Marketing Τεχνικές

 • Portfolio – Παρουσίαση στους Επιλεγμένους Επαγγελματίες (SEO CONTENT)
 • Προσωποποιημένη Αρθρογραφία & Κοινοποιήσεις σε 50.000 fans στα Social Media
 • Google Ads Campaigns, εμφάνιση πάντα στην 1η σελίδα αναζητήσεων της Google
 • Facebook Ads Campaigns, με στόχευση σε γεωγραφικές περιοχές (ομογενείς Γερμανίας & Εξωτερικού), συγκεκριμένο ηλικιακό group και ενδιαφέροντα των χρηστών (γάμος & βάπτιση)
 • Ad Banner στην Αρχική Σελίδα, που σημειώνει 500.000 επισκέψεις χρηστών ετησίως

Εδώ, μπορείτε να δείτε ακόμη περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που δημιουργούμε το portfolio, το άρθρο και την facebook campaign σε κάθε επιλεγμένο επαγγελματία.

Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα

Τώρα στο ogamosmas.gr σας δίνουμε την ευκαιρία να ενταχθείτε στην ενότητα των Επιλεγμένων Επαγγελματιών. Παρέχοντάς σας ειδικές προνομιακές τιμές στα ετήσια πακέτα συνεργασίας.

Όσο πιο άμεσα πραγματοποιήσετε την έναρξη της συνεργασίας, εξασφαλίζετε μεγαλύτερα προνόμια συνεργασίας.

Κάντε Early New Entry στο Ogamosmas.gr

Πραγματοποιήστε άμεσα την έναρξη της συνεργασίας ως Επιλεγμένος Επαγγελματίας και κερδίστε! Ανακάλυψε τα αποκλειστικά προνόμια συνεργασίας που προσφέρει η BN Group Marketing Agency.

Εμπεριέχει:

 • Δημιουργία Portfolio – Παρουσίαση στους Επιλεγμένους Επαγγελματίες με βάση τις πρακτικές του SEO Content
 • Προσωποποιημένη Αρθρογραφία & Κοινοποιήσεις σε 50.000 fans στα Social Media του Ogamosmas
 • Google Ads εμφάνιση πάντα στην 1η σελίδα αναζητήσεων της Google
 • Facebook Ads, με στόχευση σε γεωγραφικές περιοχές (ομογενείς Γερμανίας & Εξωτερικού), συγκεκριμένο ηλικιακό group και ενδιαφέροντα των χρηστών (γάμος & βάπτιση)
 • Ads Banners στην Αρχική Σελίδα του Ogamosmas.gr, που σημειώνει 500.000 επισκέψεις χρηστών ετησίως

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της BN Group και το Digital Marketing, η επίσημη ιστοσελίδα μας είναι  BN Group Marketing Agency – Website. Ακόμη, θα μας βρείτε τηλεφωνικά στο Τ. 23210 67008, μέσω E-mail στο info@bngroup.gr και στα social media BN Group Marketing Agency – Page Facebook & bngroup.marketing.agency – Instagram.

 

Ogamosmas.gr

Communication Office

 

Η στήλη ABOUT θα λύσει όλες τις απορίες σου σχετικά με τη φιλοσοφία και τα μέλη της ομάδας μας! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας στείλετε το μήνυμά σας εδώ, CONTACT.