ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Μία Ιδέα Σε Ροζ Τόνους Με Κυρίαρχο Στοιχείο Την Μπαλαρίνα (Wedding Memory Μαριάννα)

1178

Η βάπτιση της μικρής Βασιλικής κινήθηκε σε ροζ τόνους με κυρίαρχο στοιχείο την μπαλαρίνα. 

Το άκρως κοριτσίστικο και παιχνιδιάρικο σκηνικό στήθηκε στο προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στον Δραβήσκο Σερρών. Ροζ δαντέλες, μικρά άνθη, τριαντάφυλλα και πέρλες έντυσαν κάθε σημείο του χώρου. Οι υπεύθυνοι του Wedding Memory Μαριάννα δημιούργησαν ένα παραμυθένιο σκηνικό αποκλειστικά για τη μικρή πρωταγωνίστρια της ημέρας.

Ένα ονειρικό dessert table στήθηκε στο χώρο, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους με τα ιδιαίτερα, νόστιμα γλυκά. Λιχουδιές έχοντας ως βάση τη σοκολάτα, ζαχαρωτά και καραμέλες για τους μικρούς, αλλά και για τους μεγάλους καλεσμένους.

Οι γονείς της μικρής Βασιλικής, Αναστασία Χόνδρα και Γιώργος Καραογλανίδης ήταν απόλυτα συγκινημένοι αλλά και πολύ χαρούμενοι για την τόσο ξεχωριστή μέρα στη ζωή του παιδιού τους. Ο νονός της μικρής, Χαράλαμπος Τουστσόγλου, απόλυτα αφοσιωμένος στην ιερή αυτή αποστολή που του ανατέθηκε ήταν το ίδιο χαρούμενος και ανυπόμονος για τις στιγμές που θα ζήσει με την πνευματική του κόρη την Βασιλική.

Ο Χρήστος Αντωνίου (Photometro Studio) απαθανάτισε, τον πανέμορφο στολισμό και μας ταξίδεψε σε έναν παραμυθένιο κόσμο μέσα από κάθε κλικ του!

Wedding Memory Μαριάννα-Dessert table
Wedding Memory Μαριάννα-Μπαλαρίνα
Wedding Memory Μαριάννα-Ροζ συνθέσεις με δαντέλα
Wedding Memory Μαριάννα-Άνθη και πέρλες
Wedding Memory Μαριάννα-Κουφετάκια με ξύλινη μπαλαρίνα
Wedding Memory Μαριάννα-Λαμπάδα
Wedding Memory Μαριάννα-Σοκολατένια γλυκίσματα
Wedding Memory Μαριάννα-Ζαχαρωτά
Wedding Memory Μαριάννα-Καραμελίτσες και στραγάλια
Wedding Memory Μαριάννα-Διακόσμηση κολυμπήθρας
Wedding Memory Μαριάννα-Μαρτυρικά

Το Wedding Memory Μαριάννα βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου 28, Σέρρες και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 27431, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Ανθοπωλείο ΜΑΡΙΑΝΝΑ.