Ο Φθινοπωρινός Γάμος Της Κατερίνας Και Του Γιώργου Σε Nude Αποχρώσεις

2026

Ο φθινοπωρινός γάμος της Κατερίνας και του Γιώργου είχε έναν διάχυτο vintage ρομαντισμό.

Captured: Plano Studio

Τα φθινοπωρινά λουλούδια είχαν ξεχωριστή θέση στη διακόσμηση που θύμιζε παραμύθι εποχής. Τα μικρά μπουκέτα γυψοφύλλης, ολοκλήρωναν το σκηνικό σε συνδυασμό με τα πιθάρια που έδιναν μία vintage διάθεση στον στολισμό!

Η Κατερίνα Καλαϊτζή και ο αγαπημένος της, Γιώργος Τσίκος, φρόντισαν, ώστε όλα να είναι υπέροχα σε μία από τις ομορφότερες ημέρες της ζωής τους. Στις 2 Σεπτεμβρίου 2017, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αφοσίωσης στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία στις Σέρρες. Μάρτυρας και κουμπάρος του γάμου, ήταν ο Γιώργος Παναγιωτίδης, αγαπημένος ξάδερφος της Κατερίνας.

Captured: Plano Studio

Η Κατερίνα μοιράστηκε μαζί μας

“Γνωριστήκαμε πριν από πέντε χρόνια σε μία πολιτιστική εκδήλωση στις Σέρρες. Ο Γιώργος ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βλάχων Σερρών και μας φιλοξενούσαν ως χορευτικό συγκρότημα. Χρειάστηκε ένας χρόνος για να γίνουμε ζευγάρι, όμως ήμουν πιο σίγουρη από ποτέ για την επιλογή μου”.

“Η πρόταση γάμου ήρθε πολύ όμορφα και ρομαντικά. Βρισκόμασταν στην Ξάνθη για εκδρομή και κάποια στιγμή που ήμαστε μόνοι, μου έκανε την πρόταση γάμου. Ένιωσα μία γλυκιά ηρεμία. Μία ουσιαστική επιβεβαίωση”.

Όσοι συνέβαλαν για το τελικό αποτέλεσμα

Η Κατερίνα εμπιστεύτηκε το Ανθοπωλείο Πόπη για τον γενικό στολισμό του γάμου. Προτίμησε παστέλ αποχρώσεις στα υφάσματα και τα διακοσμητικά στοιχεία, ενώ φρόντισε να δημιουργήσει γλυκές αντιθέσεις χρησιμοποιώντας όμορφα λουλούδια εποχής. Δεν αγαπά τις υπερβολές, επομένως, φρόντισε να τις αποφύγει.

Captured: Plano Studio
Captured: Plano Studio

“Όσον αφορά το νυφικό μου, αρχικά σκεφτόμουν κάτι πολύ συγκεκριμένο, το οποίο όμως, προς μεγάλη μου έκπληξη δεν μου ταίριαζε καθόλου. Εκείνη τη στιγμή μπορώ να πω πως τα έχασα. Βέβαια, μου έδωσαν άμεση εναλλακτική λύση από το atelier, την οποία και εμπιστεύτηκα”.

Captured: Plano Studio

Το νυφικό της Κατερίνας, δεν ήταν ένα κλασικό λευκό φόρεμα. Επέλεξε ένα υπέροχο nude φόρεμα από οργάντζα, το οποίο είχε χαρακτηριστικές ρίγες. Επίσης, τόλμησε να φορέσει βέλο στη θέση του πέπλου. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όπως μας είπε χαρακτηριστικά!

Ο Μωυσής Γαλάνης, δημιούργησε τον εξαιρετικό κότσο της Κατερίνας, ενώ η αδερφή του, special make up artist, φρόντισε το natural μακιγιάζ της.

Οι βέρες του ζευγαριού, επιλέχθηκαν από το εργαστήριο χρυσοχοΐας Καρυώτης Κωνσταντίνος.

Captured: Plano Studio

Το ζευγάρι πραγματοποίησε μία μοναδική δεξίωση γάμου στο Κέντρο Δεξιώσεων Πέτρος και Μένια, όπου οι καλεσμένοι διασκέδασαν με τις μοναδικές μουσικές επιλογές της ορχήστρας του Νίκου Μπούσιου και του DJ Γιάννη Ζάχου.

Captured: Plano Studio

Με μία κλεφτή ματιά σε εκείνη την ημέρα

“Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι ανυπομονούσα να φτάσω στην εκκλησία. Ήθελα να το ζήσω και όσο πλησίαζαν οι ώρες, τόσο φούντωνε η ανυπομονησία μου”.

Captured: Plano Studio

Η Κατερίνα, θεωρεί πως το μυστικό μίας σωστής οργάνωσης γάμου είναι να αφήσουμε το άγχος και να παραμείνουμε σταθερές στις επιλογές μας. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εύκολο, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της μαμάς της και της πεθεράς της.

Τα συναισθήματα μέσα από εικόνες

To Plano Studio, αποτύπωσε μέσα από εικόνες τα συναισθήματα του ζευγαριού την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους.

Captured: Plano Studio
Captured: Plano Studio
Captured: Plano Studio
Captured: Plano Studio
Captured: Plano Studio
Captured: Plano Studio
Captured: Plano Studio

The Wedding Professionals:

Venue – Κέντρο Πέτρος και Μένια
Wedding Rings – Καρυώτης Κωνσταντίνος                                                                  Wedding Decor – Ανθοπωλείο “Πόπη”
Wedding Invitations – Γραφικές Τέχνες Σωτηρόπουλος
Wedding Cake – Ζαχαροπλαστείο Βασίλης
Wedding Dress – Οίκος Νυφικών Ευγενία
Make-up Artist –
Hair Styling – Μωυσής Γαλάνης
Live Music – Νίκος Μπούσιος
DJ – Γιάννης Ζάχος
Costume – Hugo Boss

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις τον φθινοπωρινό γάμο της Στέλλας και του Αγαπητού στα Τρίκαλα, τον Αυγουστιάτικο γάμο της Μαρίας και του Πασχάλη και τον υπέροχο γάμο της Μαρίας και του Θοδωρή στη Θεσσαλονίκη.

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr