Βρεφικό Δωμάτιο: Tα Tips Που Θα Σε Βοηθήσουν

1866

Το μικρό σου αγγελούδι ήρθε στον κόσμο. Οι ανάγκες του είναι πολλές και γι’ αυτό σου προτείνουμε κάποια tips για το πρώτο του δωμάτιο.

Λατρεύουμε τα βρεφικά δωμάτια

Ένα βρεφικό δωμάτιο πρέπει σίγουρα να είναι άνετο και να κυριαρχούν οι ήρεμες και απαλές αποχρώσεις. Ο πρώτος χώρος του μωρού σου είναι το Α και το Ω. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις όλη σου την τέχνη, ώστε όλα να είναι σε απόλυτη αρμονία.

Εμείς, σου προτείνουμε κάποια tips για καλύτερη οργάνωση και διακόσμηση του βρεφικού δωματίου, τα οποία θα σου φανούν πολύ χρήσιμα.

Οι χώροι αποθήκευσης είναι πολύ σημαντικό στοιχείο

Οι χώροι αποθήκευσης είναι το σημαντικότερο στοιχείο στο βρεφικό δωμάτιο

Όσο και να μην το φαντάζεσαι ένας μικρός ανθρωπάκος χρειάζεται πάρα πολλά πράγματα σε καθημερινή βάση. Οι κανόνες υγιεινής είναι απαράβατοι. Επομένως, θα χρησιμοποιείς συχνά ειδικά προϊόντα περιποίησης βρεφών και φυσικά πολλά φορμάκια και ρουχαλάκια.

Οι πρακτικοί αποθηκευτικοί χώροι θα σε διευκολύνουν απίστευτα. Μην ξεχάσεις να αγοράσεις καλάθια και κουτιά αποθήκευσης για την ντουλάπα του μωρού σου.

Χρησιμοποίησε καλάθια για διακόσμηση και οργάνωση

Διακόσμησε το δωμάτιο με τα ενθύμια του μωρού σου

Οι περισσότερες μαμάδες, κρατούν κάποια ενθύμια του μωρού τους. Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο, τα πρώτα καλτσάκια, είναι μόνο μερικά από όλα τα βρεφικά ενθύμια.

Κάδρο γαμάτο αγάπη και αναμνήσεις

Εμείς λοιπόν, σου προτείνουμε όχι μόνο να τα κρατήσεις αλλά και να τα διακοσμήσεις στο δωμάτιό του. Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρυφερό από αυτό.

Κάδρα από τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού

Μπορείς επίσης, να διαβάσεις τις ιδέες που σου προτείνουμε για το πρώτο party γεννεθλίων του μωρού σου, τα ομορφότερα κοσμήματα για νεογέννητο μωρό από το εργαστήριο χρυσοχοΐας Καρυώτης Κωνσταντίνος και τις ομορφότερες ιδέες για ένα αξέχαστο baby shower.