Επιλογή Νυφικού

Η μεγάλη στιγμή του γάμου σου είναι γεγονός και το νυφικό σου θα πρέπει να ξεχωρίζει και να λάμπει στις φωτογραφίες, που θα κρατήσεις για πάντα στην καρδιά και στην ανάμνησή σου.

Θα πρέπει να είναι ένα φόρεμα, που θα σε κάνει να νιώθεις μοναδική και γεμάτη με αυτοπεποίθηση. Θα σηματοδοτεί μία νέα αρχή στην ζωή σου και θα σου θυμίζει εκείνη την τόσο ξεχωριστή μέρα.

Το νυφικό που θα επιλέξεις μπορεί να είναι κλασσικό, ρομαντικό, σικ ή μοντέρνο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόλις βρεις το ιδανικό θα το αγαπήσεις και δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς.

Επιλεγμένοι Επαγγελματίες Νυφικών

Στη στήλη με τα Νυφικά, σου προτείνουμε μερικούς από τους κορυφαίους Επιλεγμένους Επαγγελματίες που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις το ιδανικό νυφικό για εσένα με βάσει τις ανάγκες σου. Υπέροχοι οίκοι νυφικών, ξεχωριστά ατελιέ & ιδιαίτεροι σχεδιαστές είναι μόνο μερικά από όσα θα ανακαλύψεις.

Οι ίδιοι σου προτείνουν νυφικά υψηλής ποιότητας με απόλυτη φινέτσα και διαχρονικό στυλ, που απογειώνουν την εικόνα κάθε μέλλουσας νύφης. Μοναδικότητα, φαντασία, λάμψη και δημιουργικότητα είναι μερικά από όσα σου υπόσχονται.

Εμπιστευθείτε τους δοκιμάζοντας διαφορετικά στυλ νυφικών που σας αρέσουν. Όσον αφορά στο τι σας πηγαίνει και τι όχι, σίγουρα θα εκπλαγείτε. Και μην ξεχνάτε πως μπορείτε να κάνετε αλλαγές και μεταποιήσεις στα περισσότερα νυφικά. Προκειμένου να ταιριάζουν στο σώμα σας.

Διαφορετικά Στυλ

Δοκιμάστε διαφορετικά στυλ και όχι μόνο ένα, όσο κι αν σας αρέσει. Όσον αφορά στο τι σας πηγαίνει και τι όχι, μπορεί να εκπλαγείτε. Η επιλογή του νυφικού φορέματος, άλλωστε, δεν είναι μία απλή διαδικασία. Απαιτεί χρόνο, μελέτη και αρκετές πρόβες με τους επαγγελματίες στο χώρο, ώστε να αποπνέει μία αριστοκρατική πολυτέλεια.

Ιδιαίτερες λεπτομέρειες που μπορούν να δώσουν ένα άλλο αέρα στο φόρεμα και να το κάνουν ξεχωριστό είναι στοιχεία όπως τα πολυτελή υφάσματα, οι δαντέλες και τα κρύσταλλα. Εξάλλου, η σημερινή γυναίκα είναι σύγχρονη, δυναμική και πάντα κομψή σε κάθε εμφάνιση της. Γι’ αυτό και αναζητά πάντα το καλύτερο. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για εκείνη την μέρα που η περίσταση απαιτεί μία δόση πολυτέλειας.

Say Yes to the dress!

ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ

Rafaelias Brides