Ζαχαροπλαστείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

6367
Το Ζαχαροπλαστείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ δίπλα σας για κάθε γλυκιά στιγμή 

Οι ίδιοι από το 1979 δημιουργούν μοναδικά κεράσματα με σεβασμό & αγάπη συνοδεύοντας, έτσι πάντα τις πιο γλυκές στιγμές της ζωής σας!

Συναντήσαμε τους υπεύθυνους οι οποίο είναι άνθρωποι με όραμα και πολύ αγάπη για την τέχνη των γλυκών. Για τους ίδιους κάθε ιδιαίτερη στιγμή θα πρέπει να συνοδεύεται με μία γλυκιά γεύση!

Κεράσματα Βάπτισης 

Η στιγμή της βάπτισης του παιδιού σας είναι μία ξεχωριστή ημέρα. Προσφέρεται στους αγαπημένους σας ανθρώπους τις πιο ιδιαίτερες γλυκές γεύσεις από το Ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό! Ατομικά προφιτερόλ, capcakes, αλλά και την διάσημη σοκολατένια μπάρα σε τρεις απολαυστικούς συνδυασμούς. Lila Pause, Oreo & Bueno.

Αγνά και φρέσκα υλικά συνδυάζονται με την μεγάλη εμπειρία και δημιουργούν το πιο άψογο αποτέλεσμα.

Κεράσματα Γάμου 

Κεράσματα που θα σηματοδοτούν το νέο σας ξεκίνημα και θα υπογράφουν την ευτυχία σας.  Οι καλεσμένοι σας θα γευθούν τα πιο ιδιαίτερα κεράσματα και θα θυμούνται την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας με τον πιο γλυκό τρόπο.

Κεράσματα για μικρούς και μεγάλους που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη και θα σας γλυκάνουν στις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας.

Εντυπωσιακές Τούρτες 

Για τα γενέθλια, την γιορτή ή της πιο ξεχωριστές σας στιγμές μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και οι υπεύθυνοι να δημιουργήσουν το γευστικό αποτέλεσμα για μία τόσο ξεχωριστή ημέρα.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα και να κάνετε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα, ενώ οι ειδικοί θα σας δώσουν αυτό που πραγματικά αναζητάτε.

Στο εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ παρασκευάζουν τις πιο γλυκές προτάσεις. Οι οποίες ξεχωρίζουν για την γευστική τους υπεροχή και την υψηλή ποιότητά τους.

FACEBOOK: Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής – Ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό
WEB SITE: makedoniko.gr
LOCATION 1: Βενιζέλου & Περδίκα γωνία (κατάστημα)
Τηλ: (+30) 23210 45359
LOCATION 2: 6ο χλμ. Σερρών Θεσ/νίκης (Εργαστήριο)
Τηλ: (+30) 23210 21010