Ζαχαροπλαστείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

0
2592

Το Ζαχαροπλαστείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ δίπλα σας για κάθε γλυκιά στιγμή 

Με μεράκι, σεβασμό & αγάπη συνοδεύουν πάντα τις πιο γλυκές στιγμές της ζωής σας.

Στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ υπερυφανεύονται για το όνομα και τις εντυπώσεις που μοιράζονται με τον κόσμο που τους εμπιστεύεται για τις ιδιαίτερες στιγμές του.

Στα τόσα χρόνια παρουσίας του ζαχαροπλαστείου, επιμένουν στην αρμονία των συνταγών τους και στις αξίες των αγνών και φρέσκων υλικών.

Τα πιο απολαυστικά κεράσματα για μικρούς και μεγάλους 

Πρόκειται για τα πιο απολαυστικά γλυκά. Για τον αρραβώνα, το γάμο, τη βάπτιση, αλλά και το παιδικό πάρτι του παιδιού σας.

Κεράσματα για μικρούς και μεγάλους που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη και θα σας γλυκάνουν στις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα και να κάνετε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα, ενώ οι ειδικοί θα σας δώσουν αυτό που πραγματικά αναζητάτε.

Στο εργαστήριο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ παρασκευάζουν τις πιο γλυκές προτάσεις. Οι οποίες ξεχωρίζουν για την γευστική τους υπεροχή και την υψηλή ποιότητά τους.

Επισκεφθείτε τους για να απολαύσετε τα γλυκά που δημιουργούν για εσάς. Για τη γαμήλια τούρτα σας ή την τούρτα γενεθλίων των παιδιών σας και για όλες τις γλυκές στιγμές στη ζωή σας.

FACEBOOK: Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής – Ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό
LOCATION 1: Βενιζέλου & Περδίκα γωνία (κατάστημα)
Τηλ: (+30) 23210 45359
LOCATION 2: 6ο χλμ. Σερρών Θεσ/νίκης (Εργαστήριο)
Τηλ: (+30) 23210 21010