“Η Ιφιγένεια και ο Παναγιώτης πραγματοποιούν τον δικό τους ονειρεμένο γάμο στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στις Σέρρες το 2023, παραμονή πρωτομαγιάς, πραγματοποιόντας την ίδια μέρα και την βάπτιση της μικρής τους κόρης.Γάμος

Δίπλα τους σε κάθε στιγμή του ζευγαριού στέκεται και η μεγαλύτερή τους κορούλα, με την απόλυτη ευτυχία να είναι έκδηλη σε κάθε στιγμιότυπο τους.Γάμος

“Γνωριστήκαμε στον χώρο εργασίας μου. Είμαι στρατιωτικός κι ο άντρας μου όταν έκανε την θητεία του στον Έβρο, όπου υπηρετούσα, ήρθε στην ίδια μονάδα για να κάνει ειδικότητα. Τον είδα και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή! Ψάχναμε και οι δύο τα ίδια πράγματα και με γνωριμία μόλις τριών μηνών περιμέναμε το πρώτο μας παιδάκι. Πρόταση γάμου δεν πρόλαβε να γίνει γιατί…μας πρόλαβαν τα γεγονότα. Δεν μπορώ να πω όμως, όταν ήρθε για να με ζητήσει, γονάτισε μπροστά μου και μου έβαλε το δαχτυλίδι”, μας εκμυστηρεύτηκε η Ιφιγένεια.

Η προετοιμασίαΓάμος

Η προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης αποκτά μια ιδιαίτερη αξία καθώς γίνεται ανάμεσα στους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους, που δείχνουν τη φροντίδα και την αγάπη τους. Συγγενείς, στενοί φίλοι και φίλες, είναι εκεί για να μοιραστούν τις όμορφες στιγμές πριν από το μυστήριο.

Φυσικά από την προετοιμασία του ζευγαριού δεν έλειψε η παρουσία και των δύο κοριτσιών τους, που τους προσέφεραν χαμόγελα και ευτυχία.

Ο στολισμός της εκκλησίαςΓάμος

Λατρέψαμε κάθε δημιουργία της ομάδας Gousto που έφτιαξε  ένα παραμυθένιο ανοιξιάτικο σκηνικό, μεταφέροντας την ζωντάνια και την χαρούμενη διάθεση αυτής της υπέροχης εποχής. Στο προαύλιο της εκκλησίας δύο λευκά τραπέζια γεμάτα υπέροχα γλυκά, κεράσματα και χυμούς περίμενε τους καλεσμένους. Στη διακόσμηση κυριαρχούν elegant λεπτομέρειες με έντονη παρουσία του ροζ και του χρυσού. Μεγάλα λευκά κεριά σε χρυσά κηροπήγια, κορμοί δέντρων, μπαλόνια σε μωβ αποχρώσεις και γυάλινα βάζα με ευκάλυπτο συμπληρώνουν το εντυπωσιακό σκηνικό.

Το μυστήριο του γάμουΓάμος

Η νύφη φτάνει στην εκκλησία για να συναντήσει τον εκλεκτό της καρδιάς της, φορώντας ένα νυφικό φόρεμα με πλούσια φούστα σε γραμμή άλφα, με διάσπαρτα μοτίβα κεντημένα με κρύσταλλα σε οργάντζα και open back. Η εντυπωσιακή ανθοδέσμη που της χαρίζει ο Παναγιώτης με λευκές κάλλες, ολοκλήρωσε την παραμυθένια εμφάνιση της!

Το μυστήριο της βάπτισηςΓάμος

Η ευτυχία της Ιφιγένειας και του Παναγιώτη ολοκληρώνεται με την βάπτιση της μικρής τους κόρης Ουρανίας, χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές.

Η δεξίωσηΓάμος

Η βραδιά έκλεισε με μια υπέροχη δεξίωση όπου το ζευγάρι γιόρτασε αυτή την διπλή χαρά μαζί με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το πάρτι δεν άργησε να ξεκινήσει και η πίστα σύντομα γέμισε. Μουσική, χορός και άφθονη διασκέδαση ήταν τα συστατικά για μια τέλεια νύχτα, κάνοντας αυτό το πάρτι αξέχαστο!

“Οι κουμπάροι μας Κωνσταντίνος και Ανθή δεν είναι απλοί κουμπάροι, είναι οικογένεια! Περάσαμε υπέροχα! Θα θυμάμαι την κάθε στιγμή του γάμου μας!” μας είπε η νύφη.

Nextday φωτογράφισηΓάμος

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει ζωντανές τις στιγμές του γάμου του, πραγματοποιόντας την next day φωτογράφισή του με θέα τη θάλασσα. Ο φωτογράφος τους Στέφανος Σιδέρογλου και το Πέννας PHOTOGRAFIA καταφέρνει να απαθανατίσει τόσο την σαγηνευτική ομορφιά του τοπίου όσο και την ομορφιά και την ευτυχία αυτού του ερωτευμένου ζευγαριού χαρίζοντας μας μοναδικά στιγμιότυπα.

Η συμβουλή της νύφης: “Εμείς είχαμε και την βάφτιση της μικρής μας κόρης για αυτό και είχαμε πολύ τρέξιμο. Αλλά άρχισα να το οργανώνω μαζί με την κουμπάρα μου από νωρίς, ώστε να γίνουν όλα όπως το θέλαμε! Δεν χρειάζεται άγχος!  Οι σωστοί επαγγελματίες θα σε βοηθήσουν σε όλα!! Σε αυτό φυσικά με ενέπνευσε και ο exlusive οδηγός ogamosmas. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα και στο γούστο του καθενός φυσικά!”

Ο ogamosmas σας εύχεται αυτή η διπλή γιορτή να στολίζει τον γάμο σας και να σας χαρίζει παντοτινή οικογενειακή γαλήνη κι ευτυχία!

The Wedding Professionals

Νυφικό Φόρεμα – Νυμφαία

Μακιγιάζ Νύφης – Ελευθερία Μαυρογιάννη

Νυφικό Χτένισμα – Ελένη Αραμπατζή

Κοστούμι Γαμπρού – Κισσός

Οργάνωση Γάμων – Gousto

Γλυκά/Τούρτα – Ζαχαροπλαστείο “Μαρίνος”

Χώρος Δεξίωσης – Κέντρο Δεξιώσεων “Καταρράκτες”

Μουσική Επιμέλεια – Dj Κοντινόπουλος Παναγιώτης

Φωτογράφος – Πέννας PHOTOGRAFIA

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις Ο Υπέροχος Φθινοπωρινός Γάμος Της Ιωάννας & Του ΣτέργιουΜια Όμορφη Ιστορία Αγάπης Της Βάσως & Του Γιάννη, Ο Ονειρεμένος Φθινοπωρινός Γάμος Της Ευαγγελίας Και Του Άγγελου

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr