Ένας ανοιξιάτικος γάμος με θέα την πόλη για την Κατερίνα και το Στέλιο!

5452

Ο γάμος που φιλοξενούμε σήμερα στο www.ogamosmas.gr είναι ιδιαίτερος, ξεχωριστός και πρωτότυπος, για αυτό και μας έχει εντυπωσιάσει.

Μετά τον σημερινό γάμο, μάλιστα, πήραμε τόση μεγάλη έμπνευση που θέλαμε αμέσως να τον μοιραστούμε μαζί σου!

Ο λόγος για την Κατερίνα και το Στέλιο που την Κυριακή 23 Απριλίου 2017, στον Ιερό Ναό Παμεγγίστων Ταξιαρχών, στη Μητρόπολη Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Η Κατερίνα ήταν εκθαμβωτική μέσα στο chic νυφικό της ενώ ο Στέλιος, γεμάτος κομψότητα στεκόταν στο πλευρό τους.

Το ζευγάρι αυτό μας εντυπωσίασε για πολλούς λόγους, και ένας από αυτούς ήταν και η wedding φωτογράφισή του, η οποία με το που την αντικρίσεις, σε πλημμυρίζει με συναισθήματα, πρωτοτυπία και φαντασία. Άλλωστε, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά όταν το φόντο, της δικής σου πόλης των Σερρών, σου είναι τόσο γνώριμο και οικείο.

Τη φωτογράφιση του γάμου τους,  ανέλαβε ο Δημήτρης Αντωνίου | Photometro Studio αποτυπώνοντας τα χιλιάδες συναισθήματα της Κατερίνας και του Στέλιου σε κάθε κλικ του! Αλήθεια εσύ δεν έχεις ενθουσιαστεί; Εμείς πάρα πολύ!

H Κατερίνα και o Στέλιος μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


Wedding Professionals
WEDDING PHOTOGRAPHY: Δημήτηρης Αντωνίου | Photometro Studio