Επέλεξε Το Μονόπετρο Που Θα Την Κάνει Να Πει ”YES, I DO”! (Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος)

1670

Το μονόπετρο αποτελεί για την γυναίκα το πιο συμβολικό και μοναδικό δαχτυλίδι. 

Η επιλογή του είναι μία διαδικασία που θα σας πάρει χρόνο, καθώς θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που θα ταιριάζει στην προσωπικότητα και τ στυλ της.

Τα υλικά, το σχήμα της πέτρας, το χρώμα είναι μερικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να σκεφθείτε καλά πριν προβείτε στην αγορά του.

Το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το ένα και μοναδικό δαχτυλίδι που θα την κάνει να πει το μεγάλο ”ΝΑΙ”!

Παρατήρησε τις καθημερινές της επιλογές 

Παρατηρήστε προσεκτικά τι είδους κοσμήματα επιλέγει να φοράει στην καθημερινότητα της. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και το σωστό μονόπετρο.

Λευκόχρυσο ή Χρυσό; 

Η διαφορά τους δεν βρίσκεται μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στον τρόπο κατασκευής τους. Το ασήμι ταιριάζει στις πιο σταρένιες επιδερμίδες, ενώ το ασήμι στις πιο ανοιχτόχρωμες.

Η επιλογή της πέτρας 

Το στρογγυλό είναι και το πιο δημοφιλές σχήμα, που ενισχύει τη λάμψη του διαμαντιού. Το Οβάλ είναι ιδανικό για λεπτεπίλεπτα και μακριά δάχτυλα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία και κατασκευή των δικών σας κοσμημάτων, μπορείτε να επισκεφθείτε το ΕργαστήριοΧρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος επί της οδού Ν. Νικολάου 15. Ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 697 590 1690, αλλά και στην επίσημη σελίδα του στο facebook Εργαστήριο Χρυσοχοΐας «Χατζηδημητρίου Στέφανος».