Ένας γάμος γεμάτος κέφι για τη Μαίρη και τον Πασχάλη!

6011

Ο υπέροχα ξεχωριστός τους γάμος δεν θα μπορούσε παρά να μας έχει κλέψει την καρδιά μέσα από τη μαγεία, την τρέλα και το κέφι που τον χαρακτήριζαν!

Η σημερινή μας νύφη, λοιπόν, ήταν απλά σαν πριγκίπισσα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα παρακάτω!

Και κάπως έτσι, η Μαίρη και ο Πασχάλης μας έκλεψαν τις καρδιές με τον ανοιξιάτικό τους γάμο στην πόλη των Σερρών, το κέφι τους, την τρέλα τους και φυσικά την υπέροχη εμφάνιση της νύφης, όπως επισημάναμε και παραπάνω.

Ο λόγος για τη Μαίρη και τον Πασχάλη που το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Από το πλευρό του ζευγαριού δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτεροί τους φίλοι, οι κουμπάροι τους, που γεμάτοι χαρά, κέφι αλλά και συγκίνηση έβλεπαν τη Μαίρη και τον Πασχάλη να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τη φωτογράφιση του γάμους τους,  ανέλαβε ο Δημήτρης Αντωνίου | Photometro Studio αποτυπώνοντας τα συναισθήματα της Μαίρης και του Πασχάλη σε κάθε κλικ του! Το κέφι, η τρέλα και η απεριόριστη αγάπη άλλωστε δεν κρύβονται. Αλήθεια εσύ δεν έχεις ενθουσιαστεί; Εμείς πάρα πολύ!

H Μαίρη και o Πασχάλης μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


Wedding Professionals
WEDDING PHOTOGRAPHY: Δημήτηρης Αντωνίου | Photometro Studio