Ένας μαγευτικός χειμωνιάτικος γάμος για τη Χρονίτσα και τον Μάκη!

4812

“Aν η ευτυχία ήταν μέρα θα ήταν Σάββατο! Αν η αγάπη ήταν αριθμός θα ήταν 17! Αν το όνειρο ήταν μήνας θα ήταν Δεκέμβριος! Αν ο έρωτας είχε ρολόι θα χτυπoύσε στις 5 μ.μ. Αν ο γάμος μας ήταν ταξίδι, θα ήταν το ομορφότερο της ζωής μας!!!”.

Με αυτόν τον τρόπο το σημερινό μας ζευγάρι ανακοίνωσε σε φίλους και συγγενείς την ομορφότερη μέρα της ζωής τους, την ημέρα του γάμου τους. Και ήταν όντως η ομορφότερη και πιο μαγευτική μέρα. Με τον σημερινό γάμο θα αναθεωρήσεις όσα πίστευες για το Καλοκαίρι ως ιδανική εποχή για τον γάμο σου. Ξεκινάμε!

Ο λόγος για την Χρονίτσα Λιουλιούκη και τον Μάκη Δάμπα που το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2017 στις 5 μ.μ. το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Τούμπα Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους. 

Από το πλευρό τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτεροί τους φίλοι, οι κουμπάροι τους Νικόλαος και Βασιλική Παπαδοπούλου που γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπαν τους καλύτερούς τους φίλους να ενώνουν τις ζωές τους.

Η γλυκιά Χρονίτσα επέλεξε ένα ονειρεμένο νυφικό, από το κατάστημα Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides με κομψή δαντέλα και διαφάνεια, που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της ενώ την μέση της αγγάλιαζε μία υπέροχη σομόν κορδέλα με έναν φιόγκο στο κέντρο. Πραγματικά η Χρονίτσα δεν θα μπορούσε να έχει διαλέξει καταλληλότερο νυφικό για την εποχή και το ύφος του γάμου της και για αυτό, της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Ναϊάς όπου το ζευγάρι πέρασε αξέχαστες στιγμές έως αργά το πρωί. Κέφι, διασκέδαση, χορός και πολλή συγκίνηση ήταν τα βασικά συστατικά που απογείωσαν τη βραδιά.

Αυτός ο γάμος ήταν όντως μοναδικός, κι αυτό καθώς στη δεξίωση, η Χρονίτσα και ο Μάκης χόρεψαν τον καθιερωμένο πρώτο γαμήλιο χορό τους όπως επιτάσσει η παράδοση. Ο χορός αυτός, ξεχώρισε χάρη, στην υπέροχη χορογραφία που το ζευγάρι ανέδειξε με τη βοήθεια και την καθοδήγηση της Αθηνάς και της Φανής, των υπευθύνων της Σχολής Χορού Sioti Moving Art οι οποίες μέσα από τη συγκεκριμένη χορογραφία κατάφεραν, να κάνουν τη Χρονίτσα και τον Μάκη να μαγέψουν όλους τους καλεσμένους με το χορό τους! 

Την επιμέλεια για τη φωτογράφιση του μαγευτικού αυτού γάμου ανέλαβε το φωτογραφείο Studio Charalampous προσφέροντας ένα μοναδικό φωτογραφικό αποτέλεσμα. Η γεμάτη συναισθήματα συνεργασία της Χρονίτσας και του Μάκη με το φωτογραφείο Studio Charalampous ήταν συναρπαστική όπως αποδεικνύει και το φωτογραφικό υλικό. Εμάς μας ξετρέλανε, εσάς;

Η Χρονίτσα και ο Μάκης μας χάρισαν έναν υπέροχο γάμο για αυτό τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


Wedding Professionals
WEDDING DRESS: Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides
ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ: Πολυχώρος Εκδηλώσεων Ναϊάς
WEDDING PHOTOGRAPHY: Studio Charalampous