Ένας Φθινοπωρινός Γάμος Στη Μυτιλήνη Για Τη Μαρία Και Τον Στράτο!

5552

Ο γάμος που φιλοξενούμε σήμερα στο www.ogamosmas.gr είναι ένας φθινοπωρινός γάμος, με υπέροχο καιρό και πινελιές Καλοκαιριού όπου πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη.

φθινοπωρινός γάμος

Ο γάμος αυτός έχει ένα ακόμη ιδιαίτερο στοιχείο όμως, έγινε εκτός πόλης σε ένα από τα πανέμορφα νησιά μας. Είναι πραγματικά ξεχωριστός και κοσμοπολίτικος. Δεν θα πούμε άλλα γιατί ο λόγος ανήκει σε εκείνους. Έτοιμη;

φθινοπωρινός γάμοςφθινοπωρινός γάμοςφθινοπωρινός γάμοςφθινοπωρινός γάμος

Ο λόγος για τη Μαρία και τον Στράτο, που την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους. Σε μια υπέροχη νησιώτικη εκκλησία στην Μυτιλήνη. Το ζευγάρι αυτό μας μάγεψε για πολλούς λόγους, και ένας από αυτούς ήταν και η wedding φωτογράφισή του. Η οποία πλημμυρίζει από συναισθήματα, πρωτοτυπία και φαντασία. Το σκηνικό που επιλέχθηκε άλλωστε είναι όντως ονειρεμένο.

φθινοπωρινός γάμοςφθινοπωρινός γάμοςΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνη

Την ίδια,  ανέλαβε ο Δημήτρης Αντωνίου | Photometro Studio αποτυπώνοντας τα χιλιάδες συναισθήματα της Μαρίας και του Στράτου σε κάθε κλικ του! Αλήθεια εσύ δεν έχεις ενθουσιαστεί; Εμείς πάρα πολύ!

ΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνηΜυτιλήνη

H Μαρία και o Στράτος μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


Wedding Professionals
WEDDING PHOTOGRAPHY: Δημήτηρης Αντωνίου | Photometro Studio