Δανδέλα: Η Λεπτομέρεια Για Έναν Εντυπωσιακό Γάμο!

1635

Η δανδέλα είναι το ύφασμα που δεν θα σε διαψεύσει στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής σου! Μπορείς να εξυπηρετήσεις κάθε ύφος και στυλ, ανάλογα με τον τρόπο που θα την χρησιμοποιήσεις!

Το υλικό passpartout

Νυφη
Νυφικό από δανδέλα

Η δανδέλα είναι ένα all time classic ύφασμα, το οποίο δένει σε κάθε ύφος. Η ποικιλλία της, σε βοηθάει να βρεις το κατάλληλο σχέδιο ώστε να το κουμπώσεις στο δικό σου μοναδικό στυλ γάμου.

Θα σε βοηθήσει πολύ το γεγονός ότι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις πέραν από το νυφικό σου στον στολισμό της εκκλησίας, τις μπομπονιέρες του γάμου και φυσικά σε ό,τι άλλη διακοσμητική παρέμβαση επιθυμείς.

Η ταυτόχρονη χρήση του ίδιου υλικού σε διαφορετικά σημεία του γάμου, δημιουργούν αυτόματα μία αίγλη και μία ομοιομορφία. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσεις στον γάμο σου το prestige και το απόλυτο ύφος που του αρμόζει.

Τα νυφικά με δανδέλα δεν είναι λίγα

Νυφη
Νυφικό με δανδέλα

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές, οι οποίες μπορούν να εξυπηρετήσουν το δικό σου θέλω. Η προσωπικότητά σου, το ύφος σου και ο σωματότυπός σου είναι κάποιοι από τους παράγοντες που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το ιδανικό νυφικό.

Η δανδέλα μπορεί να ντύνει ολόκληρο το σώμα σου. Αυτό θα σε αναδείξει και θα προσφέρει ένα έντονα glamour στυλ στον γάμο σου. Μη φοβηθείς το στενό νυφικό καθώς αυτό θα αναδείξει τις καμπύλες σου και φυσικά θα τονίσει το ύψος σου εάν είσαι ψηλή.

Νυφη
Νυφικό με δανδέλα σε ολόκληρο το φόρεμα

Επίσης, μπορείς να επιλέξεις ένα έντονο γοργονέ με δανδέλα σε ολόκληρο το νυφικό σου φόρεμα.Η ένταση στην εικόνα θα είναι πολύ μεγαλύτερη, οπότε σου προτείνουμε να κρατήσεις ήρεμο ύφος στα μαλλιά σου.

Νυφη
Νυφικό Γοργονέ με έντονη δαντέλα σε ολόκληρο το φόρεμα

Σε περίπτωση που αναζητάς ένα νυφικό με πιο ήρεμο ύφος, θα σου προτείναμε να επιλέξεις κάποιο στο οποίο υπάρχει δανδέλα μόνο στο πάνω μέρος. Ανάλογα με την φούστα που θα επιλέξεις μπορείς να παίξεις με το ύφος: ρουστίκ, glamour, boho.

Νυφη
Νυφικό με δανδέλα στο πάνω μέρος
Νυφη
Νυφκό με έντονη δανδέλα στο πάνω μέρος

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

1.3+1 Νυφικά που επέλεξαν οι νύφες του Ogamosmas.gr (Fashion Brides)

2.Οι βασικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε σε έναν οίκο νυφικών

3.Plus size bridal: Νύφες με ζηλευτές καμπύλες