Οι Λαμπερές Νύφες Του ogamosmas.gr Που Εντυπωσίασαν Με Το Νυφικό Τους Μακιγιάζ!

2739

Αδιαμφισβήτητα οι Ελληνίδες διάσημες την μέρα του γάμου τους έχουν την τιμητική τους. Καθώς οι επαγγελματίες που έχουν στο πλάι τους βρίσκονται πολλά χρόνια στο χώρο και έχουν πολύ μεγάλη πείρα εμπειρία. 

Εμείς, όμως σήμερα θα αλλάξουμε αυτό το στερεότυπο και θα σου παρουσιάσουμε τις Σερραίες νύφες του ogamosmas.gr, οι οποίες πιστεύουμε πως βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τις διάσημες και έλαμπαν εξίσου σε αυτή την μοναδική στιγμή τους μέσα από το αψεγάδιαστο make-up τους.

διάσημες
Ελληνίδες διάσημες

Πάμε να τις δούμε!

Δούκισσα Νομικού 

διάσημες
Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού έλαμπε την μέρα του γάμου της μέσα στο ρομαντικό νυφικό της. Οι επιλογές της στο make-up ήταν φυσικές και σε ουδέτερους τόνους. Το ροζ και το καφέ ήταν τα χρώματα που κυριαρχούσαν κάτι που τόνιζε τα υπέροχα γαλάζια μάτια της και το χαμόγελο που υπήρχε πάντα στα χείλη της.

Ελένη 

διάσημες
Ελένη

Η Ελένη είναι μία πανέμορφη νύφη του ogamosmas.gr η οποία κινήθηκε στους ίδιους χρωματισμούς, επιλέγοντας nude γήινες αποχρώσεις κάνοντας το πρόσωπο της ακόμη πιο φωτεινό και λαμπερό για μία τέτοια μέρα που η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της.

Ελένη Τσολάκη 

διάσημες
Ελένη Τσολάκη

Ένας καλοκαιρινός γάμος γεμάτος κέφι και χαμόγελο για την Ελένη Τσολάκη, που επέλεξε ένα νυφικό ονειρεμένο. Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε απόλυτα φυσικούς τόνους, δίνοντας παραπάνω ένταση και βάθος στα μάτια της αναδεικνύοντας τα ακόμη περισσότερο.

Μαρία Κατσαβούνη

διάσημες
Μαρία Κατσαβούνη

Ακόμη μία καλοκαιρινή νύφη του ogamosmas.gr η Μαρία που κινήθηκε στους ίδιους τόνους και επέλεξε παραπάνω ένταση στα μάτια της, και ένα φωτεινό κραγιόν δίνοντας  χρώμα στο χαμόγελο της που δεν έφευγε από τα χείλη της.

Έλενα Ασημακοπούλου 

διάσημες
Έλενα Ασημακοπούλου

Η λαμπερή Έλενα Ασημακοπούλου που παντρεύτηκε το Σάββατο, επίλεξε για το make-up της ροζ παλ τόνους. Ένα πολύ κομψό eyeliner για τα μάτια της που της έδινε ένταση και ακόμη περισσότερο στιλ.

Ειρήνη 

διάσημες
Ειρήνη

Η Ειρήνη ήταν μία πανέμορφη νύφη που κινήθηκε στους ίδιους χρωματισμούς, δίνοντας και αυτή βάθος και ακόμη περισσότερη ένταση στα μάτια της με σκιές σε γήινους τόνους και eyeliner, ενώ για τα χείλη της προτίμησε τους ίδιους φυσικούς τόνους.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το: ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ: Ανοιξιάτικα Νυφικά Χτενίσματα Για Να Επιλέξεις παίρνοντας ακόμη περισσότερες ιδέες και για τον δικό σου γάμο.