ΝΥΦΙΚΟ: 3+1 Μαγικά Νυφικά Που Επέλεξαν Οι Νύφες Του Ogamosmas.gr (Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides)

1593

Μαγικά Νυφικά που για κάθε γυναίκα είναι φορέματα σύμβολα, μοναδικά και πραγματικά ανεπανάληπτα!

Θα πρέπει να ταιριάζουν στο στιλ, στην προσωπικότητα, αλλά και στο θέμα του γάμου που έχει επιλέξει το ζευγάρι. Μαγικά Νυφικά

νυφικό
Ιδανικό Νυφικό-Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides

Η μέρα είναι ξεχωριστή και όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στο ζευγάρι και κυρίως στην νύφη. Το χτένισμα, τα παπούτσια και κυρίως το νυφικό θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη των καλεσμένων.

Το μαγικό αυτό φόρεμα βρίσκεται στο κατάστημα Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides, που ειδικεύεται στον τομέα των νυφικών εδώ και χρόνια.

Τα κομμάτια είναι επιλεγμένα με πολύ μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε να αντιπροσωπεύουν κάθε νέα γυναίκα που επιλέγει να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της.

Τα νυφικά διακρίνονται για το υψηλό αισθητικά ύφος τους, την άριστη εφαρμογή τους και την εξαιρετική ποιότητα των υλικών τους. Ώστε, να ικανοποιούν απόλυτα τις καλαίσθητες απαιτήσεις κάθε υποψήφιας νύφης που διαθέτει άποψη και έντονη προσωπικότητα.

Σήμερα, θα κάμουμε ένα flash back και θα θυμηθούμε τις 4 πιο λαμπερές νύφες του ogamosmas.gr στην πιο μοναδική τους στιγμή με τα ονειρεμένα νυφικά του Fashion Brides.

Ένα σικ νυφικό για την Αθανασία 

Το νυφικό αυτό, ήταν από τη συλλογή του καταστήματος Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides και ξεχώρισε για την εντυπωσιακή διαφάνεια με λεπτομέρειες από δαντέλα στην πλάτη και στο μπούστο αλλά και για την μακριά ουρά του, που έκαναν την Αθανασία να λάμπει ακόμη περισσότερο.

νυφικό
Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides

Ένα καλοκαιρινό νυφικό στις αποχρώσεις του ροδάκινου για τη Μαρία

Η λαμπερή Μαρία επέλεξε ένα πραγματικά συγκλονιστικό νυφικό φόρεμα. Οι αποχρώσεις του ροδάκινου, δεν θα μπορούσαν να μην μας εντυπωσιάσουν. Το νυφικό αυτό, ήταν από τη συλλογή του καταστήματος Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides και ξεχώρισε για την εντυπωσιακή διαφάνεια με λεπτομέρειες από δαντέλα στην πλάτη και στο μπούστο αλλά και για το τελείωμά του, που έκαναν τη Μαρία να λάμπει ακόμη περισσότερο, μέσα στο πανέμορφο νυφικό της.

Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides

Ένα παραμυθένιο νυφικό  για την Έλσα 

Η νύφη έλαμπε μέσα στο νυφικό της το οποίο προέρχονταν από τη νυφική συλλογή της Fashion Brides, μία αέρινη και ιδιαίτερη δημιουργία που ταίριαζε απόλυτα στο στιλ και στην προσωπικότητά της.

νυφικό
Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides

Ένα κομψό ανοιξιάτικο νυφικό για την Ελένη 

Η Ελένη επέλεξε ένα μοναδικά εντυπωσιακό νυφικό, από το κατάστημα Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides, το οποίο πραγματικά μας έκανε να το ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Ήταν θα λέγαμε ένα πανέμορφο νυφικό, γεμάτο κομψότητα, χαρακτήρα και ιδιαίτερο στυλ. Η δαντέλα που το αγκάλιαζε έδινε έναν ακόμη πιο αριστοκρατικό χαρακτήρα. Ο οποίος σε συνδυασμό με την υπέροχη ουρά του, το έκανε απλά εκπληκτικό.

νυφικό
Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα συλλογή νυφικών Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα επί της οδού Μεραρχίας 119 ή τηλεφωνικά στο 23210 65096, 55949, αλλά και στην επίσημη σελίδα στο facebook Fashion Brides.