Η βάπτιση του μικρού Ευθύμη ήταν γεμάτη από θαλασσινή αύρα!

5903

Η θάλασσα και τα επακόλουθά της πάντοτε ήταν, είναι και θα είναι μία από τις μεγαλύτερες πηγές έμπνευσης για κάθε θεματική βάπτιση.

Τα χρώματά της, τα μοναδικά υλικά της και κυρίως η αύρα της είναι τα βασικά συστατικά που επισφραγίζουν και το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Έτσι έγινε και στη βάπτιση του μικρού Ευθύμη.

Οι γονείς του Βάσια Ανδιοπούλου και Χρήστος Ζήκος μαζί με τους νονούς Δήμητρα Πάντσιου και Απόστολο Τασκούδη τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2016, δεύτερη ημέρα του Πάσχα, υποδέχτηκαν την Άνοιξη κάνοντας τη βάπτιση του μικρούλη Ευθύνη με τον καλύτερο τρόπο.

Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην πόλη των Σερρών και η έκπληξη που περίμενε τους καλεσμένους ήταν μοναδική!

Την οργάνωση της βάπτισης του μικρού Ευθύμη ανέλαβε το ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα. Η παλέτα των χρωμάτων περιελάμβανε αποχρώσεις της άμμου και του σιέλ δίνοντας έναν πραγματικά θαλασσινό αέρα στην εκκλησία.

Ενώ, το θαλασσινό θέμα ενισχύθηκε με άγκυρες, τιμόνια, φάρους και πραγματικές βάρκες μέσα στις οποίες χώρεσαν οι μπομπονιέρες για τους καλεσμένους του Ευθύμη.

Τα όμορφα άνθη σε συνδυασμό με τα τριαντάφυλλα έκαναν ακόμη πιο μυρωδάτη αυτή τη βάπτιση μεταφέροντας γονείς, νονούς και καλεσμένους σε κάποιο νησί έστω και νοερά, ή μήπως όχι;

Την επιμέλεια της φωτογράφισης ανέλαβε το φωτογραφείο FotoΚλικ.

Βάσια και Χρήστο να σας ζήσει!

Στη στήλη Real Vaptism μπορείς να δεις ακόμη περισσότερες πραγματικές βαπτίσεις της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τη βάπτιση του δικού σου μικρού μπόμπιρα ή της δικής σου μικρής πριγκίπισσας!

Vaptism Professionals
VAPTISM DECOR: Wedding Memory Μαριάννα