Η Γραβάτα Θα Είναι Το Στοιχείο-Κλειδί Στην Εμφάνισή Σου!

3081

Η γραβάτα, αναμφισβήτητα έχει συνδεθεί με ένα πιο επίσημο αντρικό ντύσιμο. Δίνει απίστευτο στυλ και τονίζει την κλάση του αρσενικού. 

Παρ’ όλα αυτά, εμείς θα σας παρουσιάσουμε τρόπους με τους οποίους ένα all time classic αξεσουάρ, μπορεί να απογειώσει ένα σύγχρονο στυλ.

Η γραβάτα έχει αγαπηθεί

Αποτελεί το σήμα κατατεθέν για έναν γαμπρό. Σίγουρα η μόδα εξελίσσεται και τα πρότυπα αλλάζουν συνεχώς. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ, όμως, παραμένει η απόλυτη τάση για το γαμπριάτικο κοστούμι. Συνιστά το στοιχείο – κλειδί για για όλη την εμφάνιση του γαμπρού. Ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξεις να το συνδυάσεις θα αναδείξεις το στυλ και το ύφος που εσύ επιθυμείς.

Άντρας
Ανδρική Γραβάτα σε κλασσικό ύφος

Οι κλασσικές αποχρώσεις, θα σου επιτρέψουν να εκπροσωπήσεις μία περισσότερο κλασσική εκδοχή του αυτού σου και να αναδείξεις την ώριμη πλευρά σου. Πάντα γοητευτικές οι κλασσικές αποχρώσεις θεωρούνται η safe επιλογή, ώστε να πατάς σε σίγουρα μονοπάτια και το αποτέλεσμα να σε βγάλει ασπροπρόσωπο.

Άντρας
Ανδρική Γραβάτα σε κλασσικές αποχρώσεις

Μη φοβηθείς να συνδυάσεις διαφορετικά χρώματα μεταξύ τους, εφόσον δένουν χρωματικά οι αντιθέσεις. Το μπλε έχει φυσικά την τιμητική του, όμως δεν πρέπει να ξεχνάς και χρώματα όπως το γκρι που αναμφισβήτητα δίνουν το κάτι παραπάνω στην τελική σου εμφάνιση.

Άντρας
Τόλμησε την απόλυτα λευκή Γραβάτα
Αποχρώσεις του μπλε και του καφέ, θα δημιουργήσουν το απόλυτο ύφος

Οι αποχρώσεις του παστέλ που θα λατρέψεις

Το παστέλ είναι λατρεμένο χρώμα και έχει την δυναμική να δημιουργήσει ιδανικά look για κάθε γαμπρό. Μην φοβηθείς τα ανοιχτά χρώματα. Συνδύασέ τα σωστά με το κατάλληλο κοστούμι και να είσαι βέβαιος πως θα ξεχωρίσεις αποπνέοντας φρεσκάδα και must ύφος.

Άντρας
Παστέλ απόχρωση Γραβάτας
Άντρας
Γραβάτα με χρώμα και ανάγλυφο σχέδιο

Γραβάτες με σχέδιο που θα σε απογειώσουν

Χρειάζεται να τολμήσεις και να αγαπάς τη σύγχρονη εκδοχή σου. Πάρε το ρίσκο και δοκίμασε μία γραβάτα με έντονα σχέδια και χρώματα. Θα κλέψεις τις εντυπώσεις και σε κάθε περίπτωση θα εκπροσωπήσεις το νέο σύγχρονο άντρα που τολμάει στη μόδα.

Άντρας
Γραβάτα με έντονα σχέδια και χρώματα
Άντρας
Γραβάτα με έντονα σχέδια σε retro στυλ

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το:

  1. Αντρικό Ρολόι: Κόσμημα – Σύμβολο για κάθε Γαμπρό
  2. 4+1 εμφανίσεις των γαμπρών από το ogamosmas.gr 
  3. 5 λόγοι που θα τον οδηγήσουν αμέσως στην πρόταση γάμου