5 Λόγοι Που Θα Τον Οδηγήσουν Αμέσως Στην Πρόταση Γάμου

0
888

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, οι παντρεμένοι άνδρες χαίρουν άκρας υγείας ή τελοσπάντων η κατάσταση υγείας τους είναι καλύτερη από αυτήν των εργένηδων και μέσα στο ακόλουθο άρθρο είναι οι 5 λόγοι που θα τον οδηγήσουν αμέσως στην πρόταση γάμου.

Αν και πολλοί συνηθίζουν αστειευόμενοι να υποστηρίζουν ότι ο γάμος τους «τρώει τα νιάτα», η επιστήμη τους διαψεύδει με 5 ηχηρά επιχειρήματα:

5 λόγοι
Πρόταση γάμου

Γερό σκαρί

Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από ειδικούς του  UCLA αναφέρει ότι οι άνδρες που παντρεύονται από τα 25 και μετά διαθέτουν πιο ανθεκτικό σκελετό σε σύγκριση με τους ανύπαντρους άνδρες ή όσους παντρεύονται νεότεροι.

5 λόγοι
Πρόταση γάμου

Εγκεφαλικό

Ισραηλινοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι όχι μόνο είναι πιο ευτυχισμένοι οι παντρεμένοι άνδρες, αλλά έχουν πολύ μικρότερο κίνδυνο να υποστούν εγκεφαλικό επεισόδιο. Ωστόσο, για τους άνδρες που είναι δυστυχισμένοι μέσα στο γάμο τους οι πιθανότητες εγκεφαλικού αυξάνονται.

5 λόγοι
Πρόταση γάμου

Χίλια χρόνια να ζήσεις

Οι σχετικές μελέτες των τελευταίων χρόνων συγκλίνουν στο ίδιο συμπέρασμα: Ο γάμος χαρίζει στους άνδρες χρόνια ζωής. Γεγονός που μπορεί να οφείλεται στο ότι τρώνε πιο υγιεινά από τους εργένηδες. Ή απλά στην συναισθηματική κάλυψη που λειτουργεί τελικά ευεργετικά στην ψυχολογία και την υγεία του.

5 λόγοι
Πρόταση γάμου

Όπλο κατά του καρκίνου

Σύμφωνα με ερευνητές του Χάρβαρντ, οι παντρεμένοι άνδρες που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο. Έχουν 20% λιγότερες πιθανότητες, συγκριτικά με τους ανύπαντρους.

5 λόγοι
Πρόταση γάμου

Ηθικόν ακμαιότατον

Οι παντρεμένοι με παιδιά βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις των ποσοστών του ανδρικού πληθυσμού που πάσχει από κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, αλκοολισμό και εθισμό σε ναρκωτικές ουσίες.

5 λόγοι
Πρόταση γάμου

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τις 5 Ιδέες Για Το Φωτισμό Της Κρεβατοκάμαρας!

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ