Φθινοπωρινός Γάμος: Οι Τάσεις Που Αγαπάμε

2668

Το Φθινόπωρο είναι η εποχή όπου η φύση φορά τα ομορφότερα χρώματά της.

Έχεις, λοιπόν, την ευκαιρία να δημιουργήσεις έναν γάμο σαν παραμύθι, χρησιμοποιώντας την χρωματική παλέτα της εποχής.

H φύση σε βοηθά να τραβήξεις μοναδικές εικόνες

Τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να παντρευτούν το Καλοκαίρι. Όμως, το φθινόπωρο, παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν είναι τόσο ζεστός, αποτελεί την ιδανική εποχή για έναν παραμυθένιο γάμο.

Τα χρώματα, τα λουλούδια και ολόκληρη η φύση συνωμοτούν, ώστε να έχεις τις απόλυτες πηγές έμπνευσης για την ομορφότερη μέρα της ζωής σου. Εμείς, λατρεύουμε το φθινόπωρο και σου προτείνουμε τα αγαπημένα μας στοιχεία της εποχής, που θα απογειώσουν το γάμο σου!

Τα φθινοπωρινά λουλούδια είναι παραμυθένια

Το μπορντό χρώμα θα είναι υπέροχο με το ολόλευκο νυφικό σου

Τα λουλούδια αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του στολισμού. Το φθινόπωρο σε βοηθά να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα χρώματα και να προτιμήσεις πιο σκούρες και παράλληλα ζεστές αποχρώσεις.

Τα φύλλα είναι η απόλυτη τάση που απογειώνουν τον στολισμό

Δεν πρέπει να ξεχνάς και το πράσινο στοιχείο. Τα φύλλα είναι η αγαπημένη προσθήκη των περισσότερων διακοσμητών, καθώς οι γήινες αποχρώσεις έχουν πάντα τη δική τους, ξεχωριστή θέση, στους στολισμούς. Στο ανθοπωλείο Διάνθιστον, θα βρείτε μοναδικές επιλογές και οι επαγγελματίες του χώρου θα σας προτείνουν τις πιο ιδανικές επιλογές για τη δική σας μοναδική ημέρα.

Τα προσκλητήριά σου θα είναι επιβλητικά

Τα σκούρα χρώματα είναι πάντοτε πιο επιβλητικά και αρχοντικά. Το φθινόπωρο, λοιπόν, είναι η ιδανική συγκυρία για να εκμεταλλευτείς αυτές τις αποχρώσεις και να δημιουργήσεις μοναδικά προσκλητήρια γάμου.

Το μπορντό, είναι το χρώμα που θα λατρέψεις

Μπορείς να συνδυάσεις όλα τα φθινοπωρινά χρώματα με το χρυσό. Είναι αγαπημένο και προσδίδει μία glam αίσθηση στο τελικό αποτέλεσμα!

Το σκούρο μπλε είναι υπέροχο χρώμα και σου το προτείνουμε

Η τούρτα σου θα κλέψει τις εντυπώσεις

Οι φθινοπωρινές τούρτες είναι οι αγαπημένες μας

Τόσο τα λουλούδια, όσο και τα φρούτα του φθινοπώρου, συνωμοτούν ώστε η τούρτα σου να κλέψει τις εντυπώσεις. Τόλμησε τον έντονο στολισμό ή προτίμησε έντονο χρώμα στην τούρτα σου. Το αποτέλεσμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Το ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό, θα καταφέρει να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Οι γεύσεις θα σας αφήσουν άφωνους, ενώ το οπτικό αποτέλεσμα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Γαμήλια Τούρτα με έντονο στολισμό

Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά

Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που σου δίνει η εποχή του φθινοπώρου και πρόσθεσε πινελιές, οι οποίες θα κάνουν τη διαφορά στη γενική διακόσμηση.

Μοναδικές αποχρώσεις για τη γαμήλια διακόσμηση

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις για τις αγαπημένες μας γαμήλιες τούρτες με χρώμα, τις ανθοδέσμες που αγαπήσαμε και σας προτείνουμε, για τα προσκλητήρια – κάρτες που θα σε ξετρελάνουν.