ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Όλα Όσα Πρέπει Να Γνωρίζεις Για Το Μακιγιάζ Της Μεγάλης Εκείνης Μέρας (Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα)

4317

Το νυφικό μακιγιάζ είναι από τα πιο βασικά στοιχεία στην εμφάνιση της νύφης, καθώς ολοκληρώνει την εικόνα της και της δίνει την απαραίτητη λάμψη για μία τόσο μοναδική μέρα. νυφικό μακιγιάζ 

Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα

Τα ερωτήματα πολλά και αρκετά περίπλοκα για κάθε υποψήφια νύφη. Τι χρώματα να επιλέξω; Να προσθέσω ψεύτικες βλεφαρίδες; Ποιο είναι το κατάλληλο χρώμα κραγιόν για την επιδερμίδα μου; Θα μείνει αναλλοίωτο για αρκετές ώρες το μακιγιάζ με τόσο υψηλή θερμοκρασία;

Για όλα αυτές τις απορίες βρίσκεται κοντά σας το Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα, που με την πολυετή του πείρα στο χώρο της αισθητικής και της ομορφιάς θα κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται, φρέσκο, αψεγάδιαστο και υπέροχο σε κάθε φωτογραφικό φλας!

Πάμε να δούμε τι μας προτείνει η υπεύθυνη Maria Mpadeka, γνωστή make-up artist για το σωστό νυφικό αποτέλεσμα.

Μαρία Μπαδέκα

Ξεκίνα την προετοιμασία σου 1 μήνα πριν 

Θα πρέπει να έρθεις σε επαφή με την αισθητικό σου και να κάνεις τα πρώτα δοκιμαστικά για το τέλειο αποτέλεσμα. Ποια είναι τα χρώματα που σου ταιριάζουν, ποιες υφές πηγαίνουν καλύτερα με τον τύπο του δέρματός σου και γενικά σε τι γραμμές θα κινηθείς.

Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα

Πώς θα μείνει αναλλοίωτο το μακιγιάζ με τη ζεστή του Καλοκαιριού 

Τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν στο μακιγιάζ σου είναι υψηλής ποιότητας και πλήρως επαγγελματικά. Κάτι που θα κάνει το μακιγιάζ σου να είναι τέλειο όλο το βράδυ. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα settings sprays που θα σε κάνουν ακόμη πιο λαμπερή και φρέσκια. Μην χρησιμοποιείς συνεχώς πούδρα για να καλύψεις την γυαλάδα θα σε κάνει να δείχνεις θαμπή.

Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα

Μην φοβηθείς τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Επίλεξε ψεύτικες βλεφαρίδες, καθώς θα δώσουν το απαραίτητο βάθος στα μάτια σου. Έτσι, θα φαίνονται πιο εντυπωσιακά και αισθησιακά κάτι που θα γράφει ακόμη καλύτερα και στις φωτογραφίες σου. Διάλεξε τουφάκια τα οποία θα έχουν καλύτερη εφαρμογή στο μάτι σου και δεν θα δείχνουν ψεύτικα σε σύγκριση με τις δικές σου βλεφαρίδες.

Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα

Όμ τι και να διαλέξεις για το νυφικό σου μακιγιάζ μην ξεχάσεις να φορέσεις το πιο φωτεινό σου χαμόγελο και την άψογη διάθεση που θα σε διακατέχει εκείνη την μέρα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ραντεβού σας, μπορείτε να επισκεφθείτε τη Μαρία Μπαδέκα, Αισθητικό-Make up Artist του Κέντρου Αισθητικής Μπαδέκα επί της οδού Λ. Παπαπαύλου 11 στον 4ο όροφο ή να τηλεφωνήστε στο 23210 20432.