Παραμυθένιος Χριστουγεννιάτικος Γάμος Για Τη Λία Και Τον Κώστα

2696

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μας βάζει και πάλι ο σημερινός γάμος!

Η Λία και ο Κώστας αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα, την πιο μαγική εποχή του χρόνου. Μιας και τα Χριστούγεννα αποτελούν την αγαπημένη εποχή του ζευγαριού, ο χειμωνιάτικος γάμος ακολούθησε ένα απόλυτα γιορτινό κλίμα. Με μια stylish διακόσμηση βασισμένη στα χαρακτηριστικά χρώματα της εποχής δηλαδή το κόκκινο, το μπορντό, το χρυσό και το πράσινο.

Με τον σημερινό γάμο θα διαπιστώσεις πως οι χειμερινοί γάμοι και μάλιστα οι Χριστουγεννιάτικοι, μπορούν εύκολα να κλέψουν τις εντυπώσεις. Έτσι, λοιπόν, οι σημερινοί πρωταγωνιστές μας, αποφάσισαν να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους. Την προτελευταία μέρα του Δεκέμβρη και να κάνουν ένα αξέχαστο party για τις οικογένειες και τους φίλους τους. Γιατί αυτό ήταν ο γάμος τους, ένα μοναδικό party και εσύ σίγουρα θα ξεσηκώσεις ιδέες για το δικό σου χειμωνιάτικο γάμο.

Ο λόγος για τη Λία Λίλου και τον Κώστα Γκλαβά.

Στις 30 Δεκεμβρίου 2017, στις 17:00 το απόγευμα, στην Παλιά Μητρόπολη Σερρών. Έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Από το πλευρό της Λίας και του Κώστα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτεροί τους φίλοι. Οι κουμπάροι τους, Ιωάννα Διχάλα και Λάμπρος Γουσόπουλος. Γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπαν το ζευγάρι στην πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους.

Δεν θα μπορούσαμε, όμως, να μην αναφερθούμε στο υπέροχο νυφικό της Λίας, από την εταιρεία Pronovias το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα. Στο εκθαμβωτικό νυφικό μακιγιάζ της το οποίο ανέλαβε ο make up artist Βασίλης Τσικές αλλά και ultra chic tailor made κοστούμι του Κώστα από το atelier Μerkos Μanolopoulos Τailor Μade Clothing.

To στολισμό του χριστουγεννιάτικου γάμου τους επιμελήθηκε η Ιωάννα Καραγιάννη | Valentino, η εντυπωσιακή δεξίωση έγινε στο Ξενοδοχείο Elpida Resort and Spa ενώ τον πρώτο τους μαγικό χορό είχε αναλάβει η Σχολή Χορού Sioti Moving Art. Συναίσθημα, φαντασία και πρωτοτυπία μέσα από έναν χορό με την βοήθεια των υπευθύνων Αθηνά και Φανή! Ενώ τη διασκέδαση των καλεσμένων φρόντισε να απογειώσει η ζωντανή μουσική του Στράτου Πασόπουλου με το σχήμα του σε συνδυασμό με τον Dj Panagioti Mitrolidi. Αποτέλεσμα, ένα ξέφρενο γαμήλιο πάρτι που κράτησε μέχρι τις 6:00 το πρωί.

Την επιμέλεια της φωτογράφισης ανέλαβε το φωτογραφείο The F Studio | Voula Goti ενώ τις στιγμές βιντεοσκοπούσε ο Tasos Fokas με το Camera Fokas Studio. Mάλιστα, εκείνο που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το εξαιρετικό photo booth. Με το οποίο η Λία και ο Κώστας, εξασφάλισαν μοναδικές λήψεις, τις οποίες θα θυμούνται για πάντα.

Η Λία ανέφερε ότι:

Όλα ήταν πραγματικά υπέροχα και ζήσαμε ένα καταπληκτικό χριστουγεννιάτικο γάμο, που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!”.

Το ζευγάρι αυτό, αν και ζει στο εξωτερικό κατόρθωσε να διοργανώσει τον γάμο του όπως ακριβώς τον είχε ονειρετευτεί. “Ήταν όλα όντως υπέροχα και εμείς πολύ ευτυχισμένοι!“, θα πουν οι πρωταγωνιστές του.

Εμείς πραγματικά, έχουμε απλά ερωτευτεί το υπέροχο αποτέλεσμα και το εντυπωσιακό σκηνικό, που προέκυψε από αυτόν το γάμο. Άλλωστε, οι εικόνες, μιλούν από μόνες τους.

Η Λία και ο Κώστας μας χάρισαν έναν μοναδικό γάμο κι εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Wedding Professionals
WEDDING DANCE: Σχολή Χορού Sioti Moving Art