Πώς Θα Επιλέξεις Τα Χρώματα Του Γάμου Σου Σαν Επαγγελματίας

1360

Πρέπει να διαλέξεις χρώματα νωρίς, αμέσως μόλις κλείσεις την εκκλησία και το χώρο της δεξίωσης.

χρώματα του γάμου
Χρώματα του γάμου

Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βρεις τα χρώματα του γάμου σου; Εξισορρόπησε τα αγαπημένα σου χρώματα (σκέψου πώς διακοσμείς το σπίτι σου ή τι επικρατεί στην ντουλάπα σου) με αυτά που ταιριάζουν στην τοποθεσία και στην εποχή.

Ακολούθησε τις παρακάτω προτάσεις για έναν ονειρικό συνδυασμό!

Η Αρχή

Η πρώτη ερώτηση που έχεις να κάνεις στον εαυτό σου είναι, έχεις κάποια χρώματα στο μυαλό σου; Αν ναι, πάρε μερικά δείγματα αυτών των αποχρώσεων στον χώρο, για να βεβαιωθείς ότι ταιριάζει με τη διακόσμηση. Ταιριάζει; Τότε είμαστε σε καλό δρόμο!

χρώματα του γάμου
Χρώματα του γάμου

Η Τοποθεσία και η Εποχή

Ακόμη και αν δεν έχεις κάποια χρώματα στο μυαλό σου, δεν πειράζει! Απλά δες τον χώρο της τελετής ή της δεξίωσης και παίξε με τα χρώματα που είναι ήδη εκεί. Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις ένα ερέθισμα από τη Μητέρα Φύση και να επιλέξεις αποχρώσεις που ταιριάζουν στην εποχή, όπως είναι το «φλογερό» πορτοκαλί το θινόπωρο ή το ηλιόλουστο κίτρινο το Καλοκαίρι.

χρώματα του γάμου
Χρώματα του γάμου

Το Αγαπημένο

Ή, επέλεξε απλά το αγαπημένο σου χρώμα. Υπάρχει πάντα η επιλογή αυτού που αγαπάς. Αν, δηλαδή, το αγαπημένο σου χρώμα είναι το ροζ, ο αρραβωνιαστικός σου συμφωνεί και ταιριάζει με τον χώρο, τότε γιατί όχι; Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους.

χρώματα του γάμου
Χρώματα του γάμου

Το Ευρύ Φάσμα

Παίξε με ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων. Ο καλύτερος τρόπος για ένα κομψό αποτέλεσμα; Το ombre effect. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις για παράδειγμα πολλές αποχρώσεις του ροζ, από το πιο ελαφρύ παστέλ στο πιο σκούρο μωβ.

χρώματα του γάμου
Χρώματα του γάμου

Τα Κλασικά

Σκέψου και τα κλασικά χρώματα για τον γάμο σου. Επέλεξε λευκό ή κάποιο άλλο ουδέτερο χρώμα, καθώς πάνε κυριολεκτικά με τα πάντα. Το λευκό προσδίδει μία κλασική εμφάνιση σε οποιοδήποτε χρώμα, ενώ είναι και από μόνο του εντυπωσιακό. Ένα ουδέτερο χρώμα, όπως είναι το μπεζ, θα κάνει τη διακόσμηση του γάμου πολύ κομψή και σοφιστικέ.

χρώματα του γάμου
Χρώματα του γάμου

Η Λάμψη

Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορείς να ταιριάξεις το αγαπημένο σου χρώμα με κάποιο μεταλλικό. Χρυσές, χάλκινες ή ασημί αποχρώσεις δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για μια επίσημη, γιορτινή υπόθεση.

χρώματα του γάμου
Χρώματα του γάμου

Η Σύγχρονη Πινελιά

Μπορείς να δώσεις στα χρώματα του γάμου σου μία πιο σύγχρονη πινελιά, κάνοντας έναν ασυνήθιστο συνδυασμό χρωμάτων. Στην περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ροζ, για παράδειγμα, μπορείτε να συνδυάσετε ένα πολύ ανοιχτό ροζ με φούξια, μωβ ή λουλακί.

χρώματα του γάμου
Χρώματα του γάμου

Τα Χρώματα Έμφασης

Συμπλήρωσε την παλέτα με τα χρώματα του γάμου με ένα ή δύο χρώματα έμφασης. Κάνε έναν καλό συνδυασμό, όπως είναι το ροζ της μπαλαρίνας με το γκρι και ανάδειξέ το με ένα ουδέτερο μαύρο, που μπορεί να συμπληρώσει κάθε χρώμα. Αν, από την άλλη, ονειρεύεσαι μία υπέροχη παστέλ παλέτα, μπορείς να ταιριάξεις το ροζ με ένα απαλό πορτοκαλί και κίτρινο.

χρώματα του γάμου
Χρώματα του γάμου

Μην ξεχάσεις να δεις και τα 6 tips για να επιλέξεις την απόχρωση του γάμου σου!