Ένας αριστοκρατικός γάμος για τη Στυλιάνα και το Σάκη!

4498

Ναι! Αυτός είναι ο πιο αριστοκρατικός γάμος, που έχεις δει ποτέ σου.

Ο γάμος της Στυλιάνας και του Σάκη, πήρε μακριά μας όλη τη μελαγχολία του Φθινοπώρου και φυσικά μείναμε να χαζεύουμε το λαμπερό στέμμα στα μαλλιά, της υπέροχης νύφης.

Ο γάμος, λοιπόν, που φιλοξενούμε σήμερα είναι η προσωποποίηση του αριστοκρατικού και του ρομαντικού. Η Στυλιάνα και ο Σάκης αποφάσισαν να παντρευτούν στις Σέρρες και ο καλοκαιρινός τους γάμος, θα γίνει πηγή έμπνευσης για εσένα και θα γεμίσει τα Pinterest Boards σου, με τις πιο όμορφες εικόνες.

Ο λόγος για τη Στυλιάνα Προδρόμου και το Σάκη Γκόγκα, που την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμεγγίστων Ταξιαρχών, στη Μητρόπολη Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Από το πλευρό της Στυλιάνας και του Σάκη, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι κουμπάροι τους, Valentin Parahanov και η σύζυγός του Kostadinka Parahanova, που γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπαν το όμορφο ζευγάρι, στην πιο ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους, στη μέρα του γάμου τους.

Τη φωτογράφιση του γάμου της Στυλιάνας και του Σάκη ανέλαβε ο Χρήστος Αντωνίου | Photometro Studio, απαθανατίζοντας όλα τα συναισθήματα αγάπης και ρομαντισμού, εκείνης της μέρας μέσα από το φωτογραφικό φακό του.

Εμείς πραγματικά, έχουμε απλά ερωτευτεί το υπέροχο αποτέλεσμα και το εντυπωσιακό σκηνικό, που προέκυψε μέσα από κάθε λήψη του. Άλλωστε, οι εικόνες, μιλούν από μόνες τους.

Στυλιάνα και o Σάκης μας χάρισαν μία φανταστική φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


Wedding Professionals
WEDDING PHOTOGRAPHY: Χρήστος Αντωνίου | Photometro Studio