Ένας Γάμος Τη Δεύτερη Μέρα Των Χριστουγέννων Για Την Κική Και Τον Χρήστο

3414

Είμαστε πολύ χαρούμενες, που σήμερα φιλοξενούμε έναν τόσο υπέροχο χειμερινό γάμο. Η Κική και ο Χρήστος αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και πραγματικά ο γάμος τους αν και έγινε μέσα στον Χειμώνα ήταν γεμάτος ζεστασιά, κέφι και ευτυχία!

Από την υπέροχη διακόσμηση στα λευκά και τα ρομαντικά λουλούδια μέχρι το πανέμορφο νυφικό της Κικής και τα εντυπωσιακό πέπλο της, αυτός ο γάμος είναι φτιαγμένος από τα όνειρά μας.

Ο λόγος για την Κική και το Χρήστο που τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, στις 26 Δεκεμβρίου 2017, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της κοινής τους ζωής, το ραντεβού του γάμου τους.

Το ζευγάρι αυτό μας μάγεψε για πολλούς λόγους, και ένας από αυτούς ήταν και η wedding φωτογράφισή του, η οποία πλημμυρίζει από λάμψη και φαντασία. Το σκηνικό, που επιλέχθηκε άλλωστε, είναι όντως μοναδικό.

Την ίδια, ανέλαβε το φωτογραφείο Foto klik αποτυπώνοντας τα χιλιάδες συναισθήματα της Κικής και του Χρήστου σε κάθε κλικ του! Αλήθεια εσύ δεν έχεις ενθουσιαστεί; Εμείς πάρα πολύ!

WEDDING PHOTOGRAPHY: Foto klik
WEDDING PHOTOGRAPHY: Foto klik
WEDDING PHOTOGRAPHY: Foto klik
WEDDING PHOTOGRAPHY: Foto klik

Κική και o Χρήστος μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


Wedding Professionals 
WEDDING PHOTOGRAPHY: Foto klik