Ένας κομψός γάμος στα λευκά για την Έλενα και το Μιχάλη!

2984

Χωρίς αμφισβήτηση το white-chic, είναι από τα πολύ αγαπημένα μας θέματα για γάμο.

Ειδικά, όταν μία νύφη το συνδυάζει με τα χρώματα του λευκού και του ιβουάρ, για το φθινοπωρινό γάμο της, τότε πραγματικά μας κάνει να το λατρέψουμε.

Αυτό ακριβώς έκανε και η Έλενα, και ο γάμος της με την υπογραφή του ανθοπωλείου Wedding Memory Μαριάννα, μας έχει κλέψει την καρδιά. Εννοείται, λοιπόν πως, έχει μπει στους top αγαπημένους μας γάμους.

Έτσι, ο γάμος που φιλοξενούμε σήμερα στο www.ogamosmas.gr είναι η προσωποποίηση του κομψού και του ρομαντικού κι αυτό, λόγω των χρωματικών επιλογών του. Η Έλενα και ο Μιχάλης, αποφάσισαν να παντρευτούν στις Σέρρες και ο φθινοπωρινός τους γάμος, θα γίνει πηγή έμπνευσης για εσένα και θα γεμίσει την οθόνη σου με τις πιο όμορφες εικόνες. Ξεκινάμε!

Ο λόγος για την όμορφη Έλενα Καρυπίδου και τον κομψό Μιχάλη Μητρούδη, που το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στο Λιθότοπο Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Από το πλευρό της Έλενας και του Μιχάλη, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτεροί τους φίλοι, οι κουμπάροι τους, Ρεβέκκα Βαϊζίδου και Κώστας Τσέντος, που γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπαν τους φίλους τους στην πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη στιγμή της κοινής τους ζωής, στη μέρα του γάμου τους.

Την οργάνωση του γάμου της Έλενας και του Μιχάλη, ανέλαβε το ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα εξασφαλίζοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Τα χρώματα αυτού του γάμου ήταν το ιβουάρ και το λευκό. Χρώματα, που από την πρώτη ματιά, προσυπογράφουν ένα απόλυτα κομψό αποτέλεσμα. Ειδικότερα, ο στολισμός περιλάμβανε λευκές ορτανσίες, ιβουάρ λυσιάνθους και γυψόφυλλο. Όμορφα στεφανάκια από γυψόφυλλο, στόλισαν τα τραπέζια ενώ, πλούσια στεφάνια από γυψόφυλλο συνδυασμένα με λουλούδια, στόλισαν τις λαμπάδες. Από την άλλη, η νυφική ανθοδέσμη της Έλενας, ήταν φτιαγμένη από ορτανσίες, τριαντάφυλλα και λυσιάνθους, μαγεύοντας με τα διακριτικά της χρώματα και αρώματα, τους πάντες.

Τη φωτογράφιση του γάμου της Έλενας και του Μιχάλη ανέλαβε το φωτογραφείο dt shoot.

Η Έλενα και ο Μιχάλης μας χάρισαν έναν μοναδικό γάμο κι εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Wedding Professionals
WEDDING DECOR: Wedding Memory Μαριάννα