Ένας Υπέροχος Αρραβώνας Στις Η.Π.Α. Με Ελληνικό Άρωμα!

3363

Ο αρραβώνας της Μαρίας και του Κωνσταντίνου στην Αμερική, είχε άρωμα Ελλάδας και χιλιάδες συναισθήματα!

Captured: Robert Bruce Photography

Η Μαρία Κατάκη και ο Κωνσταντίνος Μαρανγκουδάκης, αποτελούν την τρανή απόδειξη πως η αγάπη μπορεί να υπερβεί κάθε εμπόδιο. Ο αρραβώνας τους, ήταν μία υπέροχη γιορτή, στην οποία το ζευγάρι κατάφερε να παντρέψει με υπέροχο τρόπο τα έθιμα και τις παραδόσεις, με τις συνήθειες της ζωής τους στο εξωτερικό!

Ζεστά χρώματα, πλούσιος στολισμός, υπέροχες γεύσεις και κρητικές μουσικές, ήταν τα στοιχεία που αναμφίβολα απογείωσαν την βραδιά!

Captured: Robert Bruce Photography

Ο αρραβώνας του ζευγαριού μέσα από τα μάτια της Μαρίας

Captured: Robert Bruce Photography

“Με τον Κωνσταντίνο γνωριστήκαμε μέσω του Pancretan Youth Association στο Detroit. Εκεί πραγματοποιήθηκε ένας Κρητικός χορός και τον είδα για πρώτη φορά”.

“Η απόφαση να είμαστε μαζί, πάρθηκε από τον Κωνσταντίνο. Παρά την απόσταση που μας χώριζε, καθώς εγώ κατοικούσα στο Detroit, ενώ ο Κωνσταντίνος στη Νέα Υόρκη! Τα εμπόδια που αντιμετωπίσαμε ήταν πολλά, όμως εμείς τα καταφέραμε”.

Στις προετοιμασίες του αρραβώνα

Ο αρραβώνας του ζευγαριού, πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2018, παρουσία των οικογενειών και αγαπημένων φίλων του ζευγαριού. Ταξίδεψαν από την Νέα Υόρκη, την Χίο, την Κρήτη, τον Καναδά, το Σικάγο, την Καλιφόρνια, το Μεξικό, την Γιούτα, το Νιου Τζέρσεϊ και το Οχάιολ ώστε να παρευρεθούν σε μία τόσο σημαντική στιγμή της Μαρίας και του Κωνσταντίνου.

Captured: Robert Bruce Photography

Ο στολισμός, είχε άκρως φθινοπωρινή διάθεση, καθώς το μπορντό και το χρυσό κυριάρχησαν σε κάθε λεπτομέρεια.

Επίσης, κεριά στόλιζαν όλα τα τραπέζια δημιουργώντας ένα άκρως φωτεινό και παράλληλα ρομαντικό σκηνικό.

Captured: Robert Bruce Photography
Captured: Robert Bruce Photography

Η Μαρία έλαμπε στο μπορντό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει από την Αυστραλία. Η δανδέλα στο επάνω μέρος την κολάκευε ιδιαίτερα, αναδεικνύοντας τους ώμους της, ενώ τα μαζεμένα της μαλλιά της προσέθεταν αρχοντιά.

Ο Κωνσταντίνος προτίμησε ένα μαύρο κοστούμι σε κλασική γραμμή από την Νέα Υόρκη, το οποίο συνδύασε άψογα με μία μπορντό γραβάτα.

Captured: Robert Bruce Photography

Το κέφι δεν έπαψε λεπτό με τον Μιχάλη Μπακατσάκη στην λύρα, τον Στέλιο Παπαδάκη στο λαούτο και τον Αντώνη Μαρματάκη στην κιθάρα. Οι μουσικοί ταξίδεψαν από την Κρήτη για να τιμήσουν το ζευγάρι σε αυτή τη τόσο ιδιαίτερη ημέρα.

Έπειτα, ο DJ Chilly (Αχιλλέας Ππακωνσταντίνου), πρόσθεσε την δική του νότα στην διασκέδαση της βραδιάς.

Captured: Robert Bruce Photography

Το πλήρες menu της δεξίωσης, επιλέχθηκε από το ζευγάρι, ενώ η τούρτα που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν σε γεύση red velvet.

Captured: Robert Bruce Photography

Οι κουμπάροι το ζευγαριού

Το ζευγάρι επέλεξε δύο κουμπάρους. Ο Στρατής Στυλιανουδάκης, μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και είναι αδελφικός φίλος του Κωνσταντίνου. Ο Στέλιος Μελαχρινός, είναι πολύ στενός φίλος της Μαρίας, καθώς περνούσαν όλα τους τα καλοκαίρια μαζί, στην Χίο. Πλέον ο Στέλιος ζει μόνιμα στην Αθήνα. Μάλιστα, μοιράστηκε μαζί μας κάποιες σκέψεις για το ζευγάρι:

“Είναι ένα ζευγάρι που ανά πάσα στιγμή ο ένας είναι εκεί για τον άλλο. Ο καθένας δίνει ξεχωριστά πράγματα στην σχέση τους χωρίς να περιμένει για αντάλλαγμα. Έχουν μια σχέση η οποία έχει δοκιμαστεί μέσα από δυσκολίες, από καλές και κακές στιγμές όμως και οι δύο με κοινό γνώμονα την αγάπη τους τα αντιμετωπίζουν όλα”.

Τα highlights του αρραβώνα

Captured: Robert Bruce Photography

“Θα θυμάμαι για πάντα, ότι στο τέλος της βραδιάς ο Κωνσταντίνος ζήτησε το “Πριν πεις σ΄αγαπώ” του Γιώργου Σαμπάνη και το χορέψαμε αγκαλιά. Ήταν τόσο δυνατή στιγμή. Εγώ με τον άνθρωπό μου και όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα να μας κοιτούν”.

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις τον γάμο της Σαλώμης και του Θανάση με roustic πινελιές, τον boho γάμο της Γιάννας και του Κώστα και τον elegant γάμο της Κατερίνας και του Κωνσταντίνου.