Ένας υπέροχος αυγουστιάτικος γάμος για τη Χριστίνα και το Στράτο!

2271

Το ξέρουμε πως το έχουμε πει πολλές φορές, κατά καιρούς, αλλά αυτό δεν αλλάζει! Είμαστε ερωτευμένες με τους καλοκαιρινούς γάμους και ιδίως του μήνα Αυγούστου.

 

Είναι βλέπεις διαφορετικοί από αυτούς του υπόλοιπου χρόνου καθώς κρύβουν μέσα τους το πιο “γλυκό αντί﨔 του χρόνου, το αντίο του Καλοκαιριού.

Μπορείς, λοιπόν, να φανταστείς πόσο όμορφος και ξεχωριστός, είναι ο σημερινός γάμος που φιλοξενούμε στο ogamosmas.gr την οργάνωση του οποίου, ανέλαβε η Μελίνα Κορακίδου και το Prive Gala, δημιουργώνταςτο καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο λόγος για τη Χριστίνα και το Στράτο, που την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στην Παλαιά Μητρόπολη Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Από το πλευρό του λαμπερού αυτού ζευγαριού, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι καλύτεροί τους φίλοι, οι κουμπάροι τους, Χαρίλαος Μελίδης, Τατιάνα Χαρτοματσίδου και Νικόλαος Ευσταθάκης.

Οι οικογένειες Νικολάου Ακριδέλη και Ελένης Δόντη από την πλευρά του Στράτου και Αλεξάνδρου Παντελίδη και Μαρίας Μαάστορα από την πλευρά της Χριστίνας, συμπλήρωναν την ευτυχία των νεονύμφων.

Η Χριστίνα και ο Στράτος, λοιπόν, εμπιστεύθηκαν την οργάνωση του γάμου τους στη Μελίνα Κορακίδου και το Prive Gala, κι αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίο καθώς, από την αρχή γνώριζαν πως το αποτέλεσμα, θα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Το λευκό σε συνδυασμό με το διαχρονικό ιβουάρ, δημιούργησαν το πιο κομψό και ρομαντικό αποτέλεσμα. Αυτά τα δύο χρώματα, μαζί με τα υπέροχα κηροπήγια, τις ξεχωριστές μπομπονιέρες, τα ρομαντικά επιδαπέδια φαναράκια και τα desert tables, που έφεραν πάνω τους μπισκότα αγάπης, σε σχήμα καρδιάς, σε σχέδια νύφης και γαμπρού, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Η ίδια η Μελίνα Κορακίδου, άλλωστε, θα πει: ” τα ωραιότερα συναισθήματα, που προσφέρει η δουλειά μου είναι αυτά της ευτυχίας και της αγάπης. Πρωτίστως μεταξύ του ζευγαριού, που σχεδιάζει την ομορφότερη στιγμή της ζωής του, στη συνέχεια μεταξύ όλων των υπολοίπων ανθρώπων, που εμπλέκονται στο μυστήριο του γάμου, όπως είναι οι γονείς, οι κουμπάροι, οι φίλοι, με αποτέλεσμα στο τέλος, όταν έρχεται η ώρα του γάμου, καταφέρνεις να δεις εύκολα τα συναισθήματα αυτά, αποτυμωμένα στα πρόσωπά τους και μάλιστα, στον υπέρτατο βαθμό. Ο Στράτος και η Χριστίνα είναι ένα τέτοιο ζευγάρι, που κατάφερε να αποτυπώσει τα συναισθήματα της ευτυχίας και της αγάπης στα πρόσωπά τους και εγώ, τους εύχομαι η ζωή τους, να είναι γεμάτη μόνο ευτυχισμένες στιγμές, γιατί είναι πραγματικά υπέροχοι!“.

Την επιμέλεια της φωτογράφισης ανέλαβε το φωτογραφείο Plano Studio Photography.

Χριστίνα και Στράτο να ζήσετε ευτυχισμένοι!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


Vaptism Professional
WEDDING DECOR: Prive Gala