ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: O Πρωταγωνιστής Της Βάπτισης Από Το Εργαστήριο Χρυσοχοϊας Καρυώτης Κωνσταντίνος

3189

Οι αρμοδιότητες του νονού ή της νονάς αντίστοιχα, είναι πολλές και ο πρωταγωνιστής της βάπτισης είναι ο βαπτιστικός σταυρός. Έτσι θα πρέπει να επιλέξετε τον πιο ξεχωριστό για αυτή τη μοναδική μέρα.

σταυρόςσταυρός

Μία από αυτές, και μάλιστα πολύ σημαντική, είναι και ο βαπτιστικός σταυρός. Πρόκειται για ένα αναπόσπαστο κομμάτι της βάπτισης, σφραγίδα της χριστιανικής πίστης.

σταυρόςσταυρόςσταυρόςσταυρός

Το βαπτιστικό σταυρό, μάλιστα, τον φοράει ο νονός ή η νονά στο παιδί. Αφού βγει από την κολυμπήθρα και ντυθεί με τα βαπτιστικά ρούχα.

σταυρόςσταυρόςσταυρόςσταυρός

Στο εργαστήρι Χρυσοχοΐας Καρυώτης Κωνσταντίνος, λοιπόν, υπάρχουν φυσικά πολλοί βαπτιστικοί σταυροί για να διαλέξετε. Η ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και στυλ που θα συναντήσετε θα σας εκπλήξει.

σταυρόςσταυρόςσταυρόςσταυρός

Με μία βόλτα σας στο εργαστήρι Χρυσοχοΐας Καρυώτης Κωνσταντίνος το οποίο θα βρείτε στην οδό Ερμού 25 και στο τηλέφωνο 23210 64010 ή στο 697 9341 723, θα βρείτε σίγουρα τον βαπτιστικό σταυρό, που είχατε φανταστεί και φυσικά σε πολύ καλές τιμές.

σταυρόςσταυρός

Άλλωστε, στο εργαστήρι Χρυσοχοΐας Καρυώτης Κωνσταντίνος, θα βρείτε κάθε είδους, μοναδικούς, χειροποίητους βαπτιστικούς σταυρούς για αγόρια και κορίτσια, εξαιρετικής ποιότητας, που ανανεώνονται συνεχώς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους βαπτιστικούς σταυρούς του Εργαστηρίου Χρυσοχοϊας Καρυώτης Κωνσταντίνος μπορείτε να το επισκεφθείτε επί της οδού Ερμού 25 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 64010.