Διακόσμηση Γάμου: 8 χρυσές λεπτομέρειες που θα λατρέψετε

5379

Το χρυσό, θα είναι πάντα, ένα κλασικό χρώμα γάμου.

Η μεταλλική απόχρωση ταιριάζει σε κάθε είδος γάμου και μπορεί πολύ εύκολα να δώσει κομψότητα και λάμψη στη διακόσμησή σας. Αυτό σημαίνει ότι, άσχετα με το τι τελετή ή τι είδος δεξίωσης σχεδιάζετε, υπάρχει μία πολύ καλή πιθανότητα, το χρυσό να είναι η καλύτερη προσθήκη στα χρώματα, που ήδη έχετε επιλέξει. Απλά σκεφτείτε, όλους τους πιθανούς συνδυασμούς!

Χρυσό στο νυφικό, χρυσό στη γαμήλια τούρτα, χρυσά μαχαιροπίρουνα, πράγματι, οι χρυσές λεπτομέρειες μπορούν να ενσωματωθούν σε κάθε πτυχή του γάμου σας. Αξεσουάρ, προσκλήσεις, διακοσμητικά. Οι επιλογές είναι αμέτρητες! Το καλύτερο κομμάτι είναι ότι το χρυσό, κολακεύει σχεδόν κάθε χρώμα. Ενώ, δείχνει πολύ σικ σε χρώματα όπως, το σμαραγδί και το μπλε, δείχνει εξίσου εντυπωσιακό όταν προστίθεται σε παστέλ χρώματα ή ακόμη και πιο απαλές αποχρώσεις.

Με άλλα λόγια, το χρυσό είναι ο απόλυτος χαμαιλέοντας του γάμου. Και ενώ το χρυσό είναι τάση στη διακόσμηση των γάμων σχεδόν συνεχόμενα, τώρα, ειδικά, φαίνεται ότι έχει μπει ακόμη πιο δυναμικά στο ντεκόρ των γάμων. Πράγμα τέλειο, αφού αυτές οι χρυσές λεπτομέρειες, που θα δείτε στη συνέχεια, θα σας εντυπωσιάσουν και θα αρχίσετε να σκέφτεστε και άλλους τρόπους για να ενσωματώσετε το χρυσό στη μεγάλη μέρα!

Διαχρονικά Χρυσά Μαχαιροπίρουνα

Αν και τα ασημένια μαχαιροπίρουνα είναι παραδοσιακά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ενισχύσετε την κομψότητα του χώρου, από το να ενσωματώσετε μία απροσδόκητη πινελιά χρυσού. Αυτές οι εναλλακτικές λύσεις είναι απλά υπέροχες.

Αριστοκρατική Γαμήλια Τούρτα

Δεν είστε έτοιμη να χρησιμοποιήσετε πολύ λευκό στον γάμο σαςq Επιλέξτε μία κλασική, λευκή γαμήλια τούρτα και στολίστε την με πολύ λίγο χρυσό, ώστε να «κλέψει» από την λάμψη του.

Μεταλλικά Στοιχεία Στο Τραπέζι

Χρυσά βάζα, μαχαιροπίρουνα, κούπες, ακόμη και ένα χρυσό δαχτυλίδι για τις χαρτοπετσέτες, μπορούν να ομορφύνουν το γαμήλιο τραπέζι. Τα στοιχεία αυτά προσθέτουν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο πανέμορφο ντεκόρ.

Χρυσά Προσκλητήρια

Ενημερώστε συγγενείς και φίλους για τη μεγάλη μέρα με μοναδικά προσκλητήρια, χρησιμοποιώντας χρυσά γράμματα σε λευκό χαρτί. Εντυπωσιακός είναι και ο φάκελος, βέβαια, τον οποίο στολίζουν χρυσά και ασημένια μικροσκοπικά κομφετί.

Χρυσή Θήκη Για Βέρες

Σκεφτείτε πόσο ωραία λεπτομέρεια είναι αυτή. Οι βέρες σας στολισμένες σε ένα χρυσό κουτάκι, μέσα στο οποίο μπορείτε να βάλετε λίγη πρασινάδα, ώστε να κάνει ωραία αντίθεση. Δείτε μόνο τι ωραία φωτογραφία θα βγάλει ο φωτογράφος τις βέρες πριν την τελετή!

Επιχρυσωμένο Topper

Αυτό είναι ένα topper, που δεν βλέπουμε κάθε μέρα στις γαμήλιες τούρτες. Αντί να βάλετε φαγώσιμες χρυσές λεπτομέρειες, απευθείας πάνω στην τούρτα, επιλέξτε ένα επιχρυσωμένο φρούτο, για να το χρησιμοποιήσετε σαν topper στη γαμήλια τούρτα σας.

Αρίθμηση Τραπεζιών

Επιλέξτε χρυσά καλλιγραφικά γράμματα για την αρίθμηση των τραπεζιών με μαύρο background. Η αντίθεση μαύρου-χρυσού τραβάει το βλέμμα και, όπως έχουμε ξαναπεί, οι λεπτομέρειες είναι αυτές, που κάνουν τη διαφορά. Απλό και σοφιστικέ!

Χρυσά Βάζα

Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να αναβαθμίσετε μία γαμήλια δεξίωση, που γίνεται σε εξωτερικό χώρο. Τοποθετήστε χρυσά βάζα στη μέση των τραπεζιών, με ολόλευκα άνθη. Το αποτέλεσμα είναι πολύ σικ.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα Δέκα μικρά πράγματα για τη μεγάλη μέρα!