Εκπομπή 6η – WITH LOVE APOSTOLIA

1129

Σήμερα στο “With love Apostolia”, είμαστε πολύ ενθουσιασμένες και γεμάτες έμπνευση και τον λόγο θα τον καταλάβεις πολύ σύντομα.

Τι θα δούμε σήμερα

Για σήμερα, σου έχουμε ένα μίνι αφιέρωμα από την 15η Expo Wedding για το 2017 που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, και από την οποία δε θα μπορούσε να λείπει η Αποστολία Ελευθερίου και το www.ogamosmas.gr.

Στη συνέχεια, ως οι ειδικοί επί του θέματος που ακούει στο όνομα wedding, σου δίνουμε τα υπέρ και τα κατά κάθε εποχής. Μου μπορεί να αποτελέσει την πιθανή ημερομηνία του γάμου σου. Αργότερα, βλέπουμε την Αποστολία να συναντά την Πασχαλία. Η οποία σου δίνει εύκολες λύσεις ώστε να πας προετοιμασμένη στο πρώτο σας ραντεβού.

Τα θέματά μας

Έπειτα, ακολουθεί το πιο γλυκό video όλων των εποχών από το οποίο μπορείς να κλέψεις ιδέες για την wedding cake σου. Ενώ, μετά από αυτό η Φούλα αποκαλύπτει στην Αποστολία τις τάσεις στο κομμάτι που ακούει στο όνομα men’s hair. Πριν υποδεχτούμε την γλυκιά Μαρία Μπαδέκα και τις συμβουλές τις για τις τάσεις στο μακιγιάζ. Βλέπουμε την εξέλιξη της ομορφιάς τα τελευταία 100 χρόνια μέσα σε ένα λεπτό.

Και για το τέλος, σου έχουμε τη συνταγή για έναν πετυχημένο γάμο με πρωταγωνιστές την Κυριακή και τον Μάριο καθώς και τον χορό μιας νύφης και ενός γαμπρού που μας ξεσήκωσαν όσο κανείς άλλος.

Η σημερινή εκπομπή, τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

 

ABOUT THE PRESENTER

with Love ApostoliaΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr