Επισφραγίστε Τον Ερχομό Του Νέου Σας Μέλους Με Ένα Ξεχωριστό Κόσμημα (Εργαστήριο Χρυσοχοϊας Καρυώτης Κωνσταντίνος)

721

Ο ερχομός του νέου σας μέλους αποτελεί ένα από τα πιο ευτυχέστερα γεγονότα στην ζωή σας. 

Επιθυμείτε να επισφραγίσετε την ημέρα με τον πιο λαμπερό τρόπο. Ένα ξεχωριστό κόσμημα αποτελεί μία μοναδική πρόταση. Επισφραγίστε Τον Ερχομό

Το Εργαστήριο Χρυσοχοϊας Καρυώτης Κωνσταντίνος, διαθέτει μία μεγάλη συλλογή παιδικών κοσμημάτων για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας.

Ταυτότητα  

Η ταυτότητα αποτελεί ένα κατεξοχήν παιδικό κόσμημα πολύ ξεχωριστό. Το παιδί θα μπορέσει να την φορέσει και μετέπειτα στην ζωή του. Μπορείτε να χαράξετε τα αρχικά του ονόματος ή την ημερομηνία της γέννησης του.

Φυλαχτά 

Μία ακόμη εξαιρετική πρόταση που θα συνοδεύει το παιδάκι σας σε κάθε του έξοδο, αλλά και αργότερα σαν αναμνηστικό.

Ένα δώρο για την μητέρα

Εκτός από το νέο μέλος θα σας προτείναμε να χαρίσετε κάτι συμβολικό και μοναδικό και στην μητέρα! Είναι ο άνθρωπος που έδωσε ζωή στο παιδί σας και ολοκλήρωσε την ευτυχία σας.
Ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια θα της θυμίζουν για πάντα αυτή την τόσο σημαντική ημέρα. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητα της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παιδικά κοσμήματα και φυλαχτά του Εργαστηρίου Χρυσοχοϊας Καρυώτης Κωνσταντίνος μπορείτε να το επισκεφθείτε επί της οδού Ερμού 25 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 64010.