Η Αποστολία Ελευθερίου και ο Δημήτρης Ελευθεριάδης φωτογραφίζονται πριν τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους!

2064

Μία νέα σελίδα ξεκινά να γράφεται στη ζωή κάθε ζευγαριού, από τη στιγμή, που ανακαλύπτει πως η οικογένειά του, θα μεγαλώσει, με τον ερχομό ενός παιδιού.

Για αυτό και, όλη η ευτυχία και η χάρη, που περιβάλλει την περίοδο της εγκυμοσύνης, αξίζει να μείνει ως μία ζωντανή ανάμνηση, μέσω μίας δημιουργικής φωτογράφισης.

Πάνω σε αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία και ακολουθώντας τη νέα τάση της εποχής, που λέει ΝΑΙ, στις maternity φωτογραφίσεις, η Αποστολία Ελευθερίου, η δημιουργός του www.ogamosmas.gr, και ο σύζυγός της, Δημήτρης Ελευθεριάδης, αποφάσισαν να φωτογραφηθούν, καθώς προετοιμάζονται για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

Η φωτογράφιση, λοιπόν, της Αποστολίας και του Δημήτρη, που θα μοιραστούμε μαζί σας σήμερα, παρουσιάζει με τον πιο γλυκό τρόπο, μία από τις σημαντικότερες στιγμές μιας γυναίκας. Μια περίοδο, στη ζωή της γυναίκας, που χαρίζει πάντα τα πιο έντονα και όμορφα συναισθήματα.

Τόσο η Αποστολία, όσο και ο Δημήτρης, εκφράζουν με τον πιο ζωντανό τρόπο, την ανυπομονησία τους, ώστε να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Οι ίδιοι, παραχώρησαν μία φοβερή συνέντευξη στο www.ogamosmas.gr, στην οποία μοιράζονται μαζί μας, αυτήν την καταπληκτική εμπειρία.

Πού και γιατί έγινε η φωτογράφιση;

“Επιλέχθηκε η πόλη στην οποία και μένουμε, και συγκεριμένα ένα πολύ όμορφο σημείο της. Άλλωστε, η πόλη των Σερρών, διαθέτει μία πληθώρα επιλογών για φωτογράφιση, καθώς η ομορφιά της προσφέρει πολλές επιλογές. Για αυτό και, επιλέξαμε έναν εξωτερικό χώρο, αντί για το παιδικό δωμάτιο του μωρού μας. Κι αυτό καθώς, θέλαμε ένα πιο φυσικό περιβάλλον, πιο ζωτικό, στο οποίο να αποτυπώνεται το φως του ήλιου, δείχνοντας τη σύνδεση, του ανθρώπου με τη φύση και τη γέννηση”.

Ποιοι συμμετείχαν;

“Οι συμμετέχοντες της φωτογράφισης ήταν η Αποστολία Ελευθερίου, ο Δημήτρης Ελευθεριάδης ενώ, πρωταγωνιστής ήταν το μωράκι”.

Τι επιδιώκατε με αυτή τη φωτογράφιση και πού αποσκοπούσε;

“Η αλήθεια είναι ότι, θέλαμε μία διαχρονική και επαγγελματική φωτογραφία, που θα αποτυπώνει όλα τα συναισθήματά μας, τη συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μας. Θέλαμε μία εικόνα, που θα μείνει αποτυπωμένη για πάντα. Και λόγω της πολύ γρήγορης καθημερινότητας, στην οποία ζούμε αλλά και της υπερπληροφόρησης, μέσω των γρήγορων φωτογραφιών του κινητού, θέλαμε κάτι, που θα το είχαμε ανά πάσα ώρα και στιγμή στα χέρια μας και θα ανατρέχαμε πίσω σε αυτό. Για αυτό και τις εκτυπώσαμε”.

Πώς νιώσατε κατά τη διάρκεια και ποια συναισθήματα γεννήθηκαν;

“Ήμαστε πολύ χαρούμενοι και παράλληλα συγκινημένοι. Μας δόθηκε η ευκαιρία, έπειτα από το σύντομο χρονικό διάστημα της φωτογράφισης του γάμου μας, να φωτογραφηθούμε και σε αυτή τη φάση της ζωής μας. Και αυτό ήταν κάτι μοναδικό για εμάς”.

Τι σας έμεινε από αυτήν την εμπειρία;

“Κάθε στιγμή είναι μοναδική για εμάς. Και, όπως ακριβώς είχαμε μοιραστεί την ημέρα του γάμου μας με τους υπόλοιπους αναγνώστες μας, θέλαμε να μοιραστούμε και αυτή τη στιγμή της ζωής μας, τον ερχομό του πρώτου μας παιδιού”.

Θα προτείνατε αυτού του είδους τη φωτογράφιση σε υποψήφιους γονείς και γιατί;

“Ασφαλώς και συμβουλεύουμε όλους τους υποψήφιους γονείς, να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους και να το κάνουν. Είναι μία μοναδική εμπειρία και για τους δύο, την οποία μοιράζονται μαζί”.

“Τι σημαίνει γίνομαι μητέρα/πατέρας;”

“Σίγουρα από τη στιγμή, που βρίσκεις τον κατάλληλο σύντροφο, τον άνθρωπο με τον οποίο συμβιώνεις και θα μοιράζεσαι το υπόλοιπο της ζωής σου, καταλαβαίνεις πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος καθώς, έχει μεγαλώσει με τα ίδια πρότυπα και τις ίδιες αρχές με εσένα. Για αυτό και, όταν έρθει η στιγμή, που μαθαίνεις πως από δύο θα γίνετε τρεις, τότε καταλαβαίνεις πως αυτό είναι το θαύμα της ζωής. Μητέρα για εμένα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ρόλους, που κάθε γυναίκα καλείται να έχει. Η διαδικασία της εγκυμοσύνης είναι όντως κάτι μαγικό, μία μοναδική εμπειρία. Αρχικά, δεν το αντιλαμβάνεσαι, όμως μέσα σου δημιουργείται ένα πλασματάκι, το οποίο έχει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς και σίγουρα έρχεται, για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Κάπως ανάλογα, αλλά με διαφορετικό τρόπο, το αντιλαμβάνεται και ο πατέρας. Καθώς συνειδητοποιεί πως, πλέον φέρνει ένα νέο μέλος στην κοινωνία και για αυτό η υπευθυνότητα είναι, που έρχεται στο προσκήνιο. Το νόημα όμως, είναι κοινό και για τους δύο. Είναι η ανάγκη, να εξελιχθεί τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας για ίδιους τους εαυτούς τους και για την κοινωνία τους. Για αυτό και για εμάς, οικογένεια, σημαίνει αγάπη, ζεστασιά, σωστή ανατροφή και αληθινές αξίες”.

Τι εύχεστε για το νέο μέλος της οικογένειας;

“Ευχόμαστε να είναι γερό, καλότυχο, χαμογελαστό και εμείς να είμαστε εκεί, για να υποστηρίζουμε κάθε του όνειρο”.

Τη maternity φωτογράφιση της Αποστολίας και του Δημήτρη ανέλαβε ο Χρήστος Αντωνίου | Photometro Studio, απαθανατίζοντας όλα τα συναισθήματα χαράς και ανυπομονησίας, εκείνης της μέρας, μέσα από το φωτογραφικό φακό του.

Αποστολία και o Δημήτρης μας χάρισαν μία φανταστική φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να τους ζήσει!


Maternity Professional
MATERNITY PHOTOGRAPHY: Χρήστος Αντωνίου | Photometro Studio