Η Λυδία Μωραϊτίδου γράφει για: 10 ιδέες που θα ανανεώσουν το σπίτι σας την Άνοιξη κάτω από 100€

2821

Ο καιρός, από εδώ και στο εξής, δε θα μείνει απλά ανοιξιάτικος, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες θα έρθουν χωρίς να το καταλάβετε. Εκτός από τα ρούχα σας, λοιπόν, πρέπει να ανανεώσετε και το σπίτι σας.

Είναι βλέπετε αυτή η εποχή του χρόνου, που επιτάσσει την ανανέωση του χώρου σας. Τα καλά νέα είναι, ότι για να το πετύχετε αυτό, δε χρειάζεται να ξοδευτείτε πολύ. Υπάρχουν πολλές επιλογές, ώστε να ανανεώσετε τον χώρο σας και μάλιστα, με συγκεκριμένο budget. Μάλιστα, μόνο μερικά διακοσμητικά αρκούν για να φέρετε την Άνοιξη στον χώρο σας.

Η Λυδία Μωραϊτίδου, λοιπόν, η πολύ γνωστή και αγαπημένη πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός ΑΤΕΙ και υπεύθυνη του καταστήματος χειροποίητων Επίπλων Μωραϊτίδης, μας δίνει 10 ιδέες που θα ανανεώσουν το σπίτι σας την Άνοιξη κάτω από 100€. Η ίδια, γράφοντας στο ogamosmas.gr, επισημαίνει.

“Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε την λέξη Άνοιξη, είναι τα λουλούδια.

Μπορείτε να αγοράζετε ένα μπουκέτο από φρέσκα λουλούδια μια φορά την εβδομάδα. Τα λουλούδια δημιουργούν μια γλυκιά αίσθηση και κάνουν τον χώρο σας πολύχρωμο και όμορφο.

Βγάλτε τα χαλιά σας! Αλλάξτε το χαλί που έχετε στο σαλόνι ή στην κουζίνα με ένα νέο πολύχρωμο και δώστε μια χαρούμενη διάθεση στον χώρο σας.

Κρεμάστε έναν μεγάλο στρόγγυλο καθρέφτη σε ένα σημείο, που θα αντικατοπτρίζει το φως και θα κάνει τον χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος.  

Μια από τις τάσεις του 2017 είναι ο χαλκός. Τι θα λέγατε να τον προσθέσετε στο σπίτι σας με ένα ή ακόμη και με δύο κρεμαστά φωτιστικά λοιπόν,

Επιπλέον, αλλάξτε τα μαξιλάρια του καναπέ σας! Ένα σετ από πολύχρωμα μαξιλάρια σε διάφορα μεγέθη είναι η τέλεια και η πιο γρήγορη λύση.

Δώστε χρώμα στο χώρο σας με μικρά διακοσμητικά στοιχεία. Μερικά βάζα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα στο σπίτι σας! Για να το επιτύχετε αυτό επιλέξτε ένα επιτραπέζιο φωτιστικό. ενώ ιδανική επιλογή αποτελεί ένα φωτιστικό από ξύλο ή γυαλί.

Τα ψάθινα καλάθια είναι ένα από τα αγαπημένα μου αξεσουάρ διακόσμησης για όλο το σπίτι. Χρωματιστά, με καπάκι ή χωρίς, με επένδυση, μεγάλα ή μικρά. Οι επιλογές είναι τόσες πολλές, που αναμφισβήτητα, θα βρείτε κάποιο καλάθι που θα ταιριάζει στις ανάγκες και στο στυλ διακόσμησής σας.

Φέρτε την ομορφιά του έξω μέσα στο σπίτι σας, με έναν πίνακα. Είναι εκπληκτικό το πόσο εύκολα μπορεί να ζωντανέψει ο χώρος σας, με έναν μόνο πίνακα.

Φτιάξτε τροπική διακόσμηση στο σπίτι σας. Ρίξτε μερικά μαξιλάρια με τροπικά φυτά στον καναπέ σας, κρεμάστε μερικά καδράκια με τροπικά prints  ή στόλισε το σαλόνι σας με μερικά πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου”.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το σπίτι με το πιο υπέροχο interior design στην πόλη!