Η Μαρία Αποστολοπούλου Γράφει Για 5 Τύπους Social Media Ζευγαριών Που Πραγματικά Αντιπαθούμε!

1968

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στα social media και στον καλό ή στην καλή μας.

social media
Τύπος ζευγαριών των social media

Αυτά τα δύο όμως δεν πρέπει να τα συνδυάζουμε ή να τα ταυτίζουμε απόλυτα. Βλέπεις, υπάρχουν πολλά ζευγάρια που ξεπερνούν τα όρια των uploads και μας κάνουν να βγάζουμε καπνούς, κάθε φορά που πέφτουμε πάνω στις φωτογραφίες τους.

social media
Τύπος ζευγαριών των social media

Εννοείται, πως θα ανεβάσεις μία φωτογραφία με τον καλό σου από τα σοκάκια της Μυκόνου ή από τη χειμερινή σας εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας (ή τη Ρώμη, βρε παιδί μου) αλλά προς Θεού, μην κάνεις τους social media να αισθάνονται πως βλέπουν μέσα από την κλειδαρότρυπα.

social media
Τύπος ζευγαριών των social media

1.Το ζευγάρι #mcm ή #wcw (Hastag)

Στη συγκεκριμένη κατηγορία έχουν θέση όλα τα ζευγάρια που συνηθίζουν να ανεβάζουν κάθε Δευτέρα (ή εντάξει και Τετάρτη) μία φωτογραφία δείχνοντάς μας για εκατοστή φορά τον έρωτά τους.

social media
Το ζευγάρι #mcm ή #wcw (Hastag)

Ναι, μπορεί να είναι μία απλή selfie ή μία στιγμή από το πρωινό τους, αλλά για εκείνους δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Συγνώμη, αλλά μας κουράζετε!

2. Κοίτα μου έφερε (πάλι) λουλούδια

Αγαπητό μου κορίτσι, εγώ θα σου πω απλά τη γνώμη μου. Δε χρειάζεται κάθε σου στιγμή να βρίσκεται και στο προφίλ σου στο instagram ή στο facebook. Σκέψου πως, υπάρχουν στον έξω κόσμο κορίτσια ελεύθερα, χωρισμένα ή τέλοσπάντων κορίτσια, που το πολύ πολύ να βρεθεί κάποιο αρσενικό που θα τους ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου.

social media
Κοίτα μου έφερε (πάλι) λουλούδια

Άντε, σου επιτρέπουμε ένα upload την ημέρα των γενεθλίων σου ή της επετείου σας. Αυτό είναι must!

3. Το ζευγάρι της αντίστροφης μέτρησης

Μπορεί να είναι ένα από τα τελευταία trends των social media αυτό όμως δε σημαίνει πως μας έχει ενθουσιάσει. Έχουμε λάβει την πρόσκληση του γάμου σας, δε σημαίνει λοιπόν πως κάθε μέρα που μπαίνουμε στο facebook πρέπει να μαθαίνουμε πόσες μέρες απομένουν για τη μεγάλη αυτή μέρα, σε συνδυασμό πάντοτε με μία τρυφερή σας φωτό.

social media
Το ζευγάρι της αντίστροφης μέτρησης

Το ίδιο ισχύει και για τις διακοπές σας. Σόρυ, αλλά πραγματικά δε μας απασχολεί ούτε πού θα πάτε, ούτε πόσες μέρες σας απομένουν για να προσγειωθείτε στη Σαντορίνη. Δείτε με το καλό το ηλιοβασίλεμα και πατήστε το enter!

4. Το self-οζεύγαρο

Selfies, selfies, selfies. Και εδώ έρχεται η απορία μας: «Μιλάτε καθόλου ή οι συζητήσεις σας είναι μόνο γύρω από τις selfies και τα likes σας»;

social media
Το self-οζεύγαρο

Βγάλτε και καμιά ολόσωμη, βρε παιδιά για το slideshow του γάμου σας.

5. Μαζί στη ζωή, μαζί και στο γυμναστήριο

Είναι πολύ ωραίο να μοιράζεστε την ίδια αγάπη για τη γυμναστική, αλλά μέχρι εκεί. Είδαμε μία φωτογραφία από το jogging του Σαββάτου, δεύτερη από το μάθημα του crossfit, στην τρίτη μας έχετε κουράσει ήδη. Αν είμαστε καλοί άνθρωποι (ή πολύ απλά είσαι η κολλητή μας) το like μας θα το δώσουμε, αλλά και το «ουφ» θα το ξεστομίσουμε.

social media
Μαζί στη ζωή, μαζί και στο γυμναστήριο

Μη κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλάκι μας. Άσε που, την ώρα που εσείς απολαμβάνετε το τρεξιματάκι σας και βγάζετε τη selfie σας, εμείς μπορεί να κοιτάμε με λάγνο ύφος ένα burger. Μας γεμίζετε με τύψεις ή όχι; #not


 Μαρία Αποστολοπούλου, μέλος του www.ogamosmas.gr

Στην κατηγορία Οργάνωση Γάμου της στήλης Σχεδίασε τον γάμο σου, στο www.ogamosmas.gr, μπορείς να πάρεις ακόμη περισσότερες ιδέες και για την οργάνωση του δικού σου γάμου. Μπες και θα βρεις αυτό που ψάχνεις!