Η Νικολέτα και ο Βαγγέλης βάπτισαν τη μικρή τους Πασχαλία!

2700

Μια πολύ όμορφη βάπτιση κοριτσιού στις Σέρρες με θέμα την πασχαλίτσα, το ζωάκι της Παναγίας, θα μοιραστούμε σήμερα μαζί σας! Σε τόνους του κόκκινου και του μπεζ της άμμου και με ένα ονειρεμένο βαπτιστικό φόρεμα, σίγουρα θα σας αρέσει πολύ!

Η βάπτιση αυτή, λοιπόν, με θέμα την πασχαλίτσα, έφερε μεγάλη τύχη και γούρι, σε όλους τους πρωταγωνιστές της. Ο λόγος; Από πολλά χρόνια πριν, η παρουσία της πασχαλίτσας έχει συνδεθεί με την τύχη, την προστασία και την εκπλήρωση των επιθυμιών. Η πρώτη και κύρια αιτία, που θεωρείται ως γούρι, μάλιστα, είναι η σύνδεσή της με την Παναγία.

Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό μύθο, όταν οι καλλιέργειες καταστράφηκαν από σμήνη αφίδων (μελίγκρες), οι αγρότες προσευχήθηκαν στην Παναγία να στείλει βοήθεια. Ήταν τότε, που αυτά τα κόκκινα έντομα με τις μαύρες κηλίδες εμφανίστηκαν, έφαγαν τις αφίδες και έσωσαν τις καλλιέργειες. Ως εκ τούτου μάλιστα, ονομάστηκαν «σκαθάρια της Παναγίας» και τελικά κατέληξαν να είναι γνωστές ως «πασχαλίτσες». Δεν είναι τυχαία, λοιπόν, η επιλογή αυτού του θέματος μιας και κρύβει πίσω του, παράδοση και πίστη σε βάθος χρόνου.

Η σημερινή μας βάπτιση, συνεπώς, θα σας αρέσει πολύ. Η μικρή Πασχαλία, βαπτίστηκε στiς Σέρρες, σε μια όμορφη τοποθεσία στολισμένη με λουλούδια, στεφανάκια και φαναράκια. Η ατμόσφαιρα, άλλωστε, που δημιουργήθηκε στο χώρο της δεξίωσης, εξέπεμπε ζεστασιά, παιδικότητα και ρομαντισμό. Πρόκειται για μία πολύ όμορφη βάπτιση, που σίγουρα εντυπωσίασε τους καλεσμένους, οι οποίοι την ευχαριστήθηκαν και την απόλαυσαν.

Ο λόγος για τη Νικολέτα Καραπάνου και το Βαγγέλη Στογιαντζίκη, που την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Σερρών, βάπτισαν τη μικρή τους πριγκίπισσα.

Από το πλευρό των γονιών της μικρής, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι νονοί της, Εύη Σούζα και Simeon Tompson, που της χάρισαν το καλύτερο δώρο, το όνομά της.

Ασφαλώς, κοντά στη Νικολέτα και στο Βαγγέλη, εκείνη την τόσο ξεχωριστή και ιδιαίτερη μέρα, βρίσκονταν και οι οικογένειες καθώς και οι φίλοι τους, που όλοι μαζί γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση, έβλεπαν τη μικρή Πασχαλία να βαπτίζεται.

Την οργάνωση της βάπτισης του μικρούλας Πασχαλίας, επιμελήθηκε εξολοκλήρου το ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα εξασφαλίζοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, όπως βλέπεις και μόνη σου.

Ήταν μία καθαρά θεματική βάπτιση, με πρωταγωνίστρια την πασχαλίτσα. Χρώματα στις αποχρώσεις του κόκκινου και του μπεζ της άμμου, μιας και ήταν Φθινόπωρο, χρησιμοποιήθηκαν για το στολισμό, ενώ καφάσια, ξύλινα φανάρια, στεφανάκια και ρίκια, στόλισαν τα σκαλιά.

Τα τραπέζια, που στήθηκαν έξω από τον Ιερό Ναό, εκτός από τα λαχταριστά γλυκάκια, κοσμούσαν και οι υπέροχες χειροποίητες μπομπονιέρες, που η μαμά της μικρής Πασχαλίας, έφτιαξε μόνη της, για χάρη της.

Επιπλέον, εκτός από αυτά, την επιμέλεια για τα βαπτιστικά ρουχαλάκια, τη βαλίτσα, τα λαδόπανα, τη λαμπάδα και το στολισμό κολυμβήθρας, που ήταν στολισμένη με μία γιρλάντα από λευκές ζέρμπερες, ανέλαβε και πάλι εξ’ ολοκλήρου το το ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα μαγεύοντας όλους τους καλεσμένους με τις ιδιαίτερες λεπτομέρεις, που έκαναν τη διαφορά.

Την φωτογραφική επιμέλεια της βάπτισης ανέλαβε το φωτογραφείο plano studio photography.

Νικολέτα και Βαγγέλη να σας ζήσει η μικρή σας Πασχαλία!

Στη στήλη Real Vaptism μπορείς να δεις ακόμη περισσότερες πραγματικές βαπτίσεις της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τη βάπτιση του δικού σου μικρού μπόμπιρα ή της δικής σου μικρής πριγκίπισσας!

Vaptism Professionals
VAPTISM DECOR: Wedding Memory Μαριάννα