Η Οργάνωση Των Ιδιαίτερων Στιγμών Της Ζωής Σας Βρίσκεται Στο Wedding Memory Μαριάννα

80

Το Wedding Memory Μαριάννα θα οργανώσει τις πιο ευτυχισμένες και λαμπερές στιγμές της ζωής σας. 

Συναντήσαμε τους υπεύθυνους Γιώργο και Γιώτα Τσουβαλτζή οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μας την μεγάλη τους αγάπη για την ανθοδετική τέχνη. Βήμα – βήμα επιμελούνται κάθε λεπτομέρεια σε κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Αναλαμβάνουν, λοιπόν τον γάμο και την βάπτιση που ονειρεύεστε.

Οργάνωση Γάμου 

Κάθε ζευγάρι που μας εμπιστεύεται γνωρίζει πως η ημέρα του γάμου θα είναι μοναδική! Στόχος μας είναι να τους γνωρίσουμε και να κατανοήσουμε το στυλ και την φιλοσοφία τους. Έπειτα κύριο μέλημα μας είναι να ορίσουμε την θεματολόγια του μυστηρίου. Έτσι δημιουργούμε το πιο λαμπερό σκηνικό που θα τους μείνει ανεξήτηλο για μια ζωή! Ιδιαίτερα άνθη, διακοσμητικά στοιχεία και υφάσματα συνθέτουν κάθε μας μυστήριο. 

Οργάνωση Βάπτισης 

Μία ξεχωριστή ημέρα στην ζωή του παιδιού σας είναι το μυστήριο της βάπτισης. Εμείς, βρισκόμαστε εκεί για να ζωντανέψουμε ένα παραμύθι που θα μείνει χαραγμένο σε εσάς, αλλά και στους καλεσμένους σας. Χρώματα, παιχνίδια, φρέσκα άνθη και πολύ αγάπη χαρίσουν στην ημέρα την πολυτέλεια και το γιορτινό κλίμα που της αξίζει! 

Εσείς απλά ονειρευτείτε και αφήστε στους ίδιους την τελευταία πινελιά για μοναδικές δημιουργίες φτιαγμένες με μεράκι. Γιατί οι ξεχωριστές στιγμές της ζωής δεν έχουν κανόνες!

Το Wedding Memory Μαριάννα, θα το βρείτε επί της οδού Βενιζέλου 28, Σέρρες και τηλεφωνικά στο 23210 27431, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Ανθοπωλείο ΜΑΡΙΑΝΝΑ.