Η Ροζ Σκιά Είναι Η Νέα Τάση Στο Νυφικό Μακιγιάζ

2188

Πλέον, η ροζ σκιά ματιών, είναι η ιδανικότερη πρόταση για όσες νύφες, θέλουν να δείξουν τη ντροπαλή, ρομαντική τους πλευρά.

νυφικό μακιγιάζ
Ροζ σκιά ματιών

Σύμφωνα με το Pinterest’s 2017 Wedding Report, οι αναζητήσεις για ροζ σκιά αυξήθηκαν κατά 45%. Από ανοιχτό ροζ μέχρι φούξια, αυτές οι ρομαντικές αποχρώσεις, κάνουν ένα δυναμικό comeback.

Το παραδοσιακό μαύρο ή καφέ smoky eye, είναι σίγουρα αγαπημένο στο νυφικό μακιγιάζ. Αν, όμως, κάποια νύφη επιθυμεί ένα πιο απαλό και ρομαντικό look, μία ροζ πινελιά στα βλέφαρα, είναι ό,τι πρέπει. Μία μεταλλική ροζ-χρυσή σκιά, άλλωστε, κολακεύει κάθε γυναίκα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ροζ σκιά γίνεται ξανά τάση, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πάρα πολλές διαφορετικές αποχρώσεις, ενώ δείχνει όμορφη σε κάθε χρώμα επιδερμίδας. Είναι ένα πολύ θηλυκό χρώμα και επιπλέον, μπορεί εύκολα να τονίσει την νεανικότητα της νύφης.

Για να πάρετε έμπνευση εσείς οι νυφούλες, σας βρήκαμε μερικές celebrities, που δοκίμασαν τη ροζ σκιά με το δικό τους τρόπο στο κόκκινο χαλί. Θέλετε να πάρετε μερικές ιδέες από τη Selena Gomez, τη Lily Collins, την Emily Blunt και τη Sophia Bush;

Selena Gomez

Στο Met Gala 2017, όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στην εντυπωσιακή Selena Gomez. Η έντονη απόχρωση, που επέλεξε για τα μάτια της, σε συνδυασμό με το nude κραγιόν της, ταίριαζε απίστευτα με ένα λευκό φόρεμα. Επομένως, πρέπει να το σκεφτείτε κι εσείς για το bridal look σας!

νυφικό μακιγιάζ
Selena Gomez

Lily Collins

Η Lily Collins έμοιαζε με πριγκίπισσα του παραμυθιού στις 74ες Annual Golden Globes. Έδειχνε πανέμορφη με ένα μακιγιάζ, που επίσης μπορείτε άφοβα να αντιγράψετε για τη μεγάλη μέρα. Αν θέλετε ένα κλασικά ρομαντικό look, βρήκατε το κατάλληλο. Το απαλό, ζεστό ροζ, δείχνει υπέροχο σε κάθε χρώμα επιδερμίδας, αλλά και σε κάθε ηλικία. Είδατε ότι το συνδύασε με κόκκινο κραγιόν; Ναι, πλέον ο μύθος που λέει, ότι το ροζ και το κόκκινο δεν πάνε μαζί, έχει ξεχαστεί για τα καλά. Δείτε πόσο κομψό είναι το αποτέλεσμα!

νυφικό μακιγιάζ
Lily Collins

Sophia Bush

Η Sophia Bush στα SAG Awards 2017 επέλεξε μία φούξια σκιά με ένα απαλό ροζ κραγιόν και μας αρέσει πάρα πολύ, που το ταίριαξε με το φόρεμά της για ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το φούξια είναι ένα πολύ ωραίο χρώμα, αλλά είναι αρκετά έντονο. Για ένα bridal look, προτιμήστε μία πιο ζεστή απόχρωση, λιγότερο έντονη. Από την άλλη, αν θέλετε μία εκκεντρική φούξια σκιά για τη μεγάλη μέρα, φροντίστε να την εξισορροπήσετε με ένα πάρα πολύ απαλό κραγιόν.

νυφικό μακιγιάζ
Sophia Bush

Emily Blunt

Στα 23α Annual Screen Actors Guild Awards, η Emily Blunt επέλεξε μία μεταλλική ροζ απόχρωση για τα μάτια της, η οποία έδειχνε υπέροχη με την επιδερμίδα της και συνδυασμένη με απαλά χείλη. Επίσης, μιλάμε για μία απόχρωση, που κολακεύει κάθε τύπο επιδερμίδας. Τα metallics είναι απόλυτη τάση και πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μας bridal looks. Μπορείτε να επιλέξετε και μία πιο ροζ-χρυσή απόχρωση, η οποία είναι καταπληκτική για έναν ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό γάμο.

νυφικό μακιγιάζ
Emily Blunt

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα 8 γαμήλια beauty tips από τη makeup artist της Beyoncé!