ΓΑΜΟΣ: Συμβουλές Για Έναν Σωστό Κουμπάρο!

2362

Ήρθε η στιγμή που θα γίνεις κουμπάρος στο γάμο του καλύτερού σου φίλου; Τότε καλό είναι να προσέξεις κάποια πράγματα για να είσαι άψογος εκείνη την ημέρα.

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως ο ρόλος σου σαν κουμπάρος είναι καθοριστικός για ένα ζευγάρι. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει, εκτός από καλές σχέσεις με τον φίλο σου, να χτίσεις καλές σχέσεις και με τη νύφη.

1# Ποια θα είναι τα έξοδά σου στο γάμο

Επειδή πιθανόν να μη γνωρίζεις, «κουμπάρος» ονομάζεται ο άνθρωπος που αναλαμβάνει να πληρώσει  τα στέφανα, τις λαμπάδες, το δισκοπότηρο, τα έξοδα της εκκλησίας και την αγορά ενός καλού δώρου.

2# Διάλεξε κουστούμι ανάλογο με του γαμπρού

Επέλεξε το σωστό κουστούμι

Ο κουμπάρος θα πρέπει να είναι εξίσου καλοντυμένος με τον γαμπρό. Όμως για κανένα λόγο δεν θα πρέπει να ξεχωρίζει περισσότερο από το γαμπρό. Καλό είναι πριν επιλέξεις το δικό σου κουστούμι να δεις πρώτα του γαμπρού. Σίγουρα, δεν θα σου είναι ευχάριστο εσύ να εμφανιστείς με ένα σμόκιν και ο γαμπρός να φοράει ένα απλό κουστούμι, ούτε το αντίστροφο.

3# Προσοχή στο bachelor party

Διοργάνωσε τα κατάλληλο bachelor

ο κουμπάρος συνηθίζεται να διοργανώνει ένα bachelor party για τον γαμπρό. Πριν το κάνεις όμως καλό είναι να το συζητήσεις πρώτα μαζί του. Αφού διαλέξετε το τύπο πάρτι που θα ήθελε μετά εσύ μπορείς να διοργανώσεις την έκπληξη που θα ήθελες.

Σημαντικό, μην διοργανώσεις bachelor μία μέρα μόνο πριν την ημέρα του γάμου. Το πιθανότερο είναι την άλλη μέρα γαμπρός, κουμπάρος και πολλοί καλεσμένοι να είναι με hangover και να εκνευρίσουν τους πάντες και ειδικά τη νύφη.

4# Κάνε πρόβα αυτά που θα κάνεις στην εκκλησία

Να είσαι προσεκτικός στην εκκλησία

Ο κουμπάρος είναι αυτός που θα αλλάξει τα στέφανα και τις βέρες. Δε πρέπει λοιπόν ούτε να μπερδευτεί, αλλά ούτε να κάνει κάποια απροσεξία. Κυρίως όμως να θυμάται ότι πρέπει να έχει μαζί του τις βέρες.

5# Μείνε διακριτικά στο πλευρό του γαμπρού 

Αυτή είναι και η βασική σου υποχρέωση ως κουμπάρος να στηρίζεις το φίλο σου. Ίσως να αγχωθείς όσο πλησιάζει η ώρα της τελετής. Επίσης καλό είναι να θυμάσαι πως ο γάμος είναι η ημέρα του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης Ακρυλικά Προσκλητήρια: H Τάση Που Ήρθε Για Να Μείνει!