Λαχταριστά candy bars σε γάμο και βάπτιση

9973

Αναβαθμίστε το γλυκό της βάπτισης ή τα κεράσματα του γάμου σας, με μια ιδιαίτερη διακοσμητική πρόταση.

Δώστε τη δυνατότητα στους καλεσμένους σας, να διαλέξουν και να γευτούν ό,τι τους αρέσει με τον πιο πρωτότυπο τρόπο!

Τα candy bars τοποθετούνται κοντά στην είσοδο του χώρου της τελετής ή της δεξίωσης, και αποτελούν όχι μόνο σημείο διακοσμητικής έμπνευσης, αλλά και τον πόλο έλξης μικρών και μεγάλων, που νιώθουν σαν παιδιά σε ζαχαροπλαστείο!

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι περισσότεροι καλεσμένοι, συνήθως φωτογραφίζονται μπροστά από αυτό το τραπέζι, για να δώσουν το παρών στα social media!

Candy bar γάμου σε vintage σκηνικό

Δημιουργήστε μια παραμυθένια γλυκιά γωνιά με vintage ύφος από μία άλλη εποχή. Χρησιμοποιήστε ξύλινα πεπαλαιωμένα κουτιά με ζωγραφισμένες παραστάσεις, παλαιού τύπου μπαούλα, δαντέλα και λινάτσα, ξύλινα κηροπήγια και φαναράκια ή παιχνίδια, όπως τα carousel! Επιλέξτε “σκονισμένες”, παστέλ, αποχρώσεις και αποφύγετε τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις.

Σε αυτό το σημείο συνήθως τοποθετείται και το βιβλίο ευχών προς το ζευγάρι. Πειραματιστείτε και αντί για ένα συνηθισμένο βιβλίο, χρησιμοποιήστε παλιές βαλίτσες ή ξύλινα σεντούκια, όπου οι καλεσμένοι θα αφήσουν τις ευχές τους γραμμένες σε χαρτιά αλληλογραφίας, σαν παπύρους ή καρτ ποστάλ εποχής.

Εδώ, μπορείτε να προσφέρετε και ένα ευφάνταστο welcome drink σε δοχεία, τυλιγμένα με δαντέλα και λινάτσα. Παραδοσιακή σουμάδα και αφρώδες κρασί, είναι οι δημοφιλέστερες επιλογές των μελλόνυμφων.

Tip: Εκτός από τα κουφέτα και τα κλασικά γλυκά που θα προσφέρετε, πρωτοτυπήστε με μπισκότα με τα αρχικά των ονομάτων σας σε ζαχαρόπαστα. Εάν ο καιρός το επιτρέπει, βάλτε την πιο δροσιστική πινελιά στο γάμο σας με έναν «παγωτατζή» ακριβώς δίπλα στο candy bar. Τα περισσότερα ζαχαροπλαστεία σας προσφέρουν την επιλογή τριών – τεσσάρων γεύσεων παγωτού στο κλασικό καροτσάκι, που όλοι αγαπούν.

Kids friendly για τη βάπτιση 

Μετατρέψτε τη βάπτιση σε ένα διασκεδαστικό party για μικρούς και μεγάλους, τοποθετώντας ένα candy bar με πολύχρωμα μπαλόνια και γιρλάντες με σημαιάκια, όπου θα αναγράφεται το όνομα του λιλιπούτειου πρωταγωνιστή της ημέρας.

Τα τεράστια γυάλινα δοχεία με σπιτική λεμονάδα ή βυσσινάδ,α αποτελούν πάντα μια all time classic επιλογή για το ποτό, που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας, μπορείτε όμως να δώσετε μια ακόμα πιο χαρούμενη νότα, με πολύχρωμα καλαμάκια και διακοσμητικά για τα ποτηράκια.

Εκτός από τις λιχουδιές, φροντίστε να έχετε διαθέσιμα μπουκαλάκια με υγρό για σαπουνόφουσκες, ως δωράκι για τους μικρούς σας φίλους. Όταν όλοι αρχίσουν να κάνουν φούσκες, θα έχετε ένα καταπληκτικό διακοσμητικό εφέ ως φόντο, για τις φωτογραφίες σας.

Tip: Λάβετε υπόψη σας τον καιρό και τις θερμοκρασίες της εποχής, που τελείται το μυστήριο, καθώς δεν μπορείτε να έχετε στη ζέστη γλυκά ψυγείου για πολλή ώρα. Μην παραλείψετε τα πολύχρωμα σοκολατένια κουφετάκια, τα ζαχαρωτά και τα γλειφιτζούρια, που κάθε παιδί λατρεύει. Πολλά ζαχαροπλαστεία σας προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα, να έχετε μαλλί της γριάς ή σιντριβάνι σοκολάτας, ενώ για όσους αγαπούν τα αλμυρά, υπάρχει πάντα η επιλογή της μηχανής – καροτσιού για ευωδιαστό pop corn.

Φάκελος DIY: δημιουργήστε μόνοι σας το ιδανικό candy bar σε 4 απλά βήματα

Βήμα 1

Ξεκινήστε διαλέγοντας το θέμα και τις χρωματικές παλέτες, που προτιμάτε. Το χρώμα είναι αυτό, που θα πρέπει να κρατήσετε ως σταθερά, για να αποτελέσει το σωστό συνδετικό κρίκο μεταξύ των διακοσμητικών αντικειμένων. Εάν οργανώνετε candy bar για βάπτιση, μην περιοριστείτε μεταξύ των κλασικών ροζ – μπλε αποχρώσεων.

Βήμα 2

Χωρίστε το τραπέζι σε τρεις οριζόντιες ή κάθετες ζώνες. Τοποθετήστε στην πρώτη τα πιο ψηλά δοχεία (αν χρειάζεται, χρησιμοποιήστε κουτιά ή ειδικές βάσεις, για να δώσετε επιπλέον ύψος). Βάλτε στην κεντρική ζώνη τα βάζα με τα γλυκά, που σερβίρονται με σέσουλες, όπως τα κουφετάκια. Τοποθετήστε στην πρώτη σειρά τα σακουλάκια, μέσα στα οποία θα σερβίρονται τα γλυκά.

Βήμα 3

Επιλέξτε πρωτότυπες προτάσεις σερβιρίσματος, όπως χωνάκια παγωτού αντί για σακουλάκια και βάλτε πολύχρωμες καραμέλες και ζαχαρωτά σε βάζα, δημιουργώντας «στρώσεις χρωμάτων» για μία πιο εντυπωσιακή παρουσίαση. Να θυμάστε ότι, μικροί και μεγάλοι αγαπούν τα cake pops και τα cupcakes. Κλασικές επιλογές είναι πάντα οι μπεζέδες, τα γλυκά του κουταλιού και το παραδοσιακό υποβρύχιο σε μικρά ποτηράκια.

Βήμα 4

Τοποθετήστε μπροστά ή πίσω από το τραπέζι ένα banner και τελειοποιήστε τη διακόσμηση με λεπτομέρειες όπως κεράκια, κορδέλες και ταμπελίτσες. Αποφύγετε να υπερφορτώσετε το τραπέζι με διακοσμητικά αντικείμενα, και μείνετε πιστοί στους χρωματικούς τόνους, που επιλέξατε αρχικά.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τις Ιδέες για βάπτιση κοριτσιού με ρομαντικό θέμα!