Μία βάπτιση στα ροζ για τη μικρή Κυριακή!

4510

Μία πολύ όμορφη και oh-so-girly βάπτιση, μας έχει πάρει σήμερα όλη μας την προσοχή!

Από τον ρομαντικό στολισμό μέχρι τις κομψές του λεπτομέρειες, αυτή η βάπτιση μόνο χαμόγελα χαρίζει. Η σημερινή μας πρωταγωνίστρια λέγεται Κυριακή και σίγουρα, θα την λατρέψετε.

Η Μαρία Μόσχου και ο Δημήτρης Μαχαιρίδης την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, στο Άγιο Πνεύμα Σερρών, βάπτισαν τη μικρή κορούλας τους. Από το πλευρό τους, δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι νονοί της μικρής Κυριακής, Πωλίνα Μετζιδιέ και Γιώργος Χατζόπουλος, οι οποίοι της χάρισαν το καλύτερο δώρο, το όνομά της.

Η Μαρία και ο Δημήτρης, λοιπόν, εμπιστεύθηκαν την οργάνωση της βάπτισης της μικρής τους στη Μελίνα Κορακίδου και το Prive Gala, το οποίο δημιούργησε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η βασική χρωματική παλέτα αυτής της βάπτισης περιλάμβανε το ροζ σε διάφορες αποχρώσεις με λίγο ιβουάρ, το οποίο έδινε τη chic νότα που χρειαζόμασταν, στο απόλυτα ρομαντικό-vintage ύφος της βάπτισης της Κυριακής. Η επιλογή της Μελίνας δεν ήταν τυχαία, μιας και όλα ήθελε να έχουν τον ίδιο girly χαρακτήρα, που απαιτούσε η περίσταση.

Δύο λαχταριστά desert tables με πολύχρωμα ζαχαρωτά, σπιτική λεμονάδα, γλυφιτζούρια, νεράκια, λαχταριστά cake pops και cup cakes σωστά έργα τέχνης, ήταν μόνο μερικά από όσα η μικρή Κυριακή πρόσφερε στους φίλους της. Ενώ, οι παιχνιδιάρικες σαπουνόφουσκες έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση.

Ασφαλώς, οι μπομπονιέρες της βάπτισης, ήταν κάτι που επίσης εντυπωσίασε ιδιαίτερα τους μεγάλους, καθώς είχαν έναν vintage χαρακτήρα βγαλμένο από μια άλλη εποχή.

Μαρία και Δημήτρη να σας ζήσει!

Δες ακόμη περισσότερα θέματα σχετικά με το Παιδί, τη Μητέρα και τη Νονά στις αντίστοιχες στήλες μας!


Vaptism Professional
VAPTISM DECOR: Prive Gala